Az MSZP szerint ma Magyarországon "maffiakormányzás van és rablógazdálkodás zajlik", a kormány a gazdaság utolsó tartalékait is "le akarja rabolni" - közölte Józsa István frakcióvezető-helyettes csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@marlin: Ez nálunk is így volt a mindenki karácsonyán. 1000 adag meleg ételt, 500 csomag narancsot, szaloncukrot osztottak szét (magamat most nem sorolom ide felajánlások tekintetében mert ugye az már neked dicsekvés volna). A sorok között ott voltak azok is akiknek semmi szükségük nem volt erre, minimum a fele belőlük tevődött össze, de mivel karácsony a szeretet ünnepe, mindenkinek joga van odaállni, akár többször is. Nem lehet tudni ki az aki sorba áll, sokszor a turkálóban is milliomos vásárol, mert annyira sóher hogy nem ad ki pénzt egy drágább boltban ruhára. Mindegy, nem sokára itt a karácsony, jön az újév, mi a héten már nem dolgoztunk, fizetett szabi mindenkinek, 2013 - ban majd nyomjuk tovább az ipart, a politikára meg lehet hogy nagy ívben tenni fogok. Végtére is teljesen mindegy nekem ki csatázik kivel, és úgyis csak a munkámat végzem, ami nem párt függő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: A képzés nem minden, tanulni (általában) mindenki tud. Van egy plusz ami sokakban nincs meg. Persze én nem tudnék jól vadászni, te viszont nem tudnál ilyen szinten ipari kerámiát előállítani. Habár a vadászat megtanulható, a másik viszont nem igazán.
moiszikf
"maffiakormányzás van és rablógazdálkodás zajlik" - Már vagy 70 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.