Hallgatói fórumot tartott gimnazistáknak és egyetemistáknak az MSZP, amelyre törvénytelen módon középiskolákban toboroztak résztvevőket ingyen szendvics és üdítő reményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: Az MNO-nak már azt sem lehet elhinni, mikor kérdez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Dr.luigilongo60: A vádakra emlékezni fognak, csak arra nem hogy felmentették őket és a vádlótól helyreigazítást kértek. Pont ez a lényeg, hogy legyen meg a vád, a többire meg már nem emlékszik a választó. Ilyen a kreált libabotrány. A bíróság döntött, de a tájékozatlanok fejében csak a libázás maradt meg.
Manno István
Remélem a pontszámok miatt a linkek nem lesznek képesek bejutni a felsőoktatásba!
entero
@Rézangyal: De kár, én azt hittem vannak tapasztalatai ezen a téren...:-))
noboza
@Manno István: Be vagy kerítve- itt a ballib teljes szavazója,most ingyen szendvics-csali van,de a diákok szerencsére bölcsebbek ,már nem kérnek a szendvicsből sem ,és a két főkolompost el is zavarták egy török, és egy vadai nevezetüt, gyerünk fiuk tobább-tovább
entero
@profon: Nincs kizárva. Ezek mindenre képesek...:-))
honeykiss
Mindenki nyomul...van aki romkocsmázik van aki szendvicsezik vagy akármi...lényeg a fiatalok nem hülyék átlátnak mindenen és bizom benne,hogy nem vezeti meg őket egyik szutykos párt sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.