Egyetlen céljáról sem mondott le a kormány a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban, csak az eszközök változtak a tüntetések hatására – mondta a kormányszóvivő a hvg.hu-nak. Giró-Szász András nem hivatott eldönteni, volt-e kommunikációs hiba a tandíj-ügy, és a keretszámok kezelésében, és állítja, mindvégig pontosan tájékoztatta a közvéleményt a kormány egymást követő döntéseiről. Egyébként ő is a tandíj ellen van, 1995-ben diákként ő is tüntetett ellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@radios45: Igen ezzel a fizimiskával úgy néz ki mint aki nem ismeri a fürdőszobát. Vagy növesszen rendes szakállt vagy borotválkozzon minden nap.
ittott
Ezt nem szabad elfelejteni a tüntető diákoknak!+
időhúzás folyik, és "csendesítés"
Ha nincs eléggé konkrét megállapodás, és garancia,

Toll lesz a seggükbe.
lacika1ö
Gíró,,,,, nem kormány szovivő, hanem a hazugság prédikátora,..-genetikai hulladék, mint a Fidesz !!! SZÁNALMASOK .
coni
Egyre rosszabb a helyzet:
gyakorlatilag megszűnt az államilag támogatott továbbtanulás (aki aláírja a röghözkötést örökre tönkreteszi az életét, ebben a kiszámíthatatlan világban)
a tényleges és folyóköltségekre felhasználható állami támogatás olyan kevés, hogy fele annyi diák oktatására sem elegendő (2010-ig 200Mrd volt ez most inflációval felszorozva 280Mrd lenne, ehelyett 126Mrd van a költség
coni
(2010-ig 200Mrd volt ez most inflációval felszorozva 280Mrd lenne, ehelyett 126Mrd van a költségvetésben tervezve.)
Rézangyal
Akkor szégyelld magad Girnyó! Egy féreg vagy! Pondró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.