Egyetlen céljáról sem mondott le a kormány a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban, csak az eszközök változtak a tüntetések hatására – mondta a kormányszóvivő a hvg.hu-nak. Giró-Szász András nem hivatott eldönteni, volt-e kommunikációs hiba a tandíj-ügy, és a keretszámok kezelésében, és állítja, mindvégig pontosan tájékoztatta a közvéleményt a kormány egymást követő döntéseiről. Egyébként ő is a tandíj ellen van, 1995-ben diákként ő is tüntetett ellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
musicnummer1
Giró-100 ??? Nemrég még az ATV magyar adó politikai müsorában szidta a Fideszt...egyszer csak Ö a kormányszóvivö ???
Hova viszi a szavait ???
Mint szegény Hofi Géza szerint:
" mint a rossz kurva, ebben már ültem, ebben még nem..."
gibgab
Hát a gerincesség nem az erénye (finoman fogalmazva!). Láttuk ezt az UD Zrt.-ügy kapcsán is.
coni
Szép csapatmunka volt. OV. nevű kistörpénk kijelenti, hogy senkinek nincs joga meglepődni azon hogy ötödére csökkentették az államilag támogatott felsőoktatási férőhelyeket az érintettekkel való egyeztetés nélkül (igaza van a FIDESZ-nél ez nem meglepő). Puhatestűje (G.SZ.) folyamatosan kommunikálja az egyre sötétebb változatokat, majd miután a diákok kinevetik, előveszi Bajnai már FIDESZ által nagyítóval többszörösen kivizsgált és lezárt ügyét. De azzal, hogy Bajnait befeketíti minden alap nélkül, nem fog automatikusan megoldódni a felsőoktatás reformja.

Lassan 3 éve hogy az összes gazdasági, társadalmi kérdést a szőnyeg alá seprik és az ellenzék bemocskolásával próbálják kezelni, de látszólag ez már nem elég.
overdose
görény 12-évig jártál egyetemre ingyen!
radios45
Ez a girnyoszász is egy fidesz seggnyaló moslék, jellemtelen szörös féreg, mint az elődje Szijgyártó nyálasszájú et.
Már akkor sem tetszett a pofája, mikor beiktatták 2éve szóvívőnek, akkor a rádióban Borokait istenitette, ő volt a mintaképe, meg hogy az milyen profi volt, a szövegstilusában.
szaboria1
De azért sikerült 12 évig ingyen tanulnod.Pedig lehet, hogy a családod kitudta volna fizetni a tandíjat.
QQCSI
No comment:

"2006-ben alapította meg a Strategopolis nevű tanácsadó cégét, amely Meggyes Tamás esztergomi és Lázár János hódmezővásárhelyi fideszes polgármestereket segítette."

hu.wikipedia.org/wiki/Gir%C3%B3-Sz%C3%A1sz_Andr%C3%A1s
szaboria1
@radios45: Igen ezzel a fizimiskával úgy néz ki mint aki nem ismeri a fürdőszobát. Vagy növesszen rendes szakállt vagy borotválkozzon minden nap.
ittott
Ezt nem szabad elfelejteni a tüntető diákoknak!+
időhúzás folyik, és "csendesítés"
Ha nincs eléggé konkrét megállapodás, és garancia,

Toll lesz a seggükbe.
lacika1ö
Gíró,,,,, nem kormány szovivő, hanem a hazugság prédikátora,..-genetikai hulladék, mint a Fidesz !!! SZÁNALMASOK .
coni
Egyre rosszabb a helyzet:
gyakorlatilag megszűnt az államilag támogatott továbbtanulás (aki aláírja a röghözkötést örökre tönkreteszi az életét, ebben a kiszámíthatatlan világban)
a tényleges és folyóköltségekre felhasználható állami támogatás olyan kevés, hogy fele annyi diák oktatására sem elegendő (2010-ig 200Mrd volt ez most inflációval felszorozva 280Mrd lenne, ehelyett 126Mrd van a költség
coni
(2010-ig 200Mrd volt ez most inflációval felszorozva 280Mrd lenne, ehelyett 126Mrd van a költségvetésben tervezve.)
Rézangyal
Akkor szégyelld magad Girnyó! Egy féreg vagy! Pondró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.