A polgári oldalnak vissza kell adnia az értékeket a társadalomnak, ez a 2014-es választások tétje - jelentette ki Kövér László házelnök a Magyar Hírlap hétfői számában megjelent interjúban. Kövér László szavai szerint minden kommunikációs hiba ellenére úgy tűnik, mintha a társadalom megértené, milyen helyzetben van az ország, s melyek a kormány intézkedésének céljai. Álláspontja szerint az országnak két politikai elitje van, s amit a polgári oldal felépít, azt a baloldal lerombolja. Úgy vélekedett: a kormánypártnak komoly esélye van arra, hogy 2014-ben is megnyerje a választásokat.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Bizony vissza kell adni! Lehet elkezdeni a jó példával előállást és elővenni a zsebekből és bankszámlákról! Szerintem meg mész a levesbe Bajszinger. Ennyi hülyét még egyszer nem találtok. Ha pedig igen, akkor ez a nép meg is érdemel benneteket és vesszük a kalapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@scandináv: - még jó, hogy biztos!!! - tudod mekkora csalások lesznek itt!!!
anka
@radios45: - az igaz! - de ha akarnák akkor vissza tudnák adni az embereknek a pénzüket önbecsülésüket és a hitüket! - de ezek csak magukra és a sleppre gondolnak!
mariaberta
Ez nagyon helyes gondolat, kezdjük vele, adjuk vissza a családnak és ha nem tetszik a rendszer, lemehet a pincébe, hátha talál ott felesleges kötelet, amit jó célra felhasználhat.
Elvégre ez az ő javaslata volt, most ki is próbálhatja.
mariaberta
A baloldal építését csak azért nem tudja Kövér és társai lerombolni, mert ellenzékben nem is engedtek semmit sem felépíteni.

Most mi a fenét panaszkodik?
mariaberta
Ki az a Hoffmann Rózsa? Ő is egy színmagyar vagy inkább egy mélymagyar?
honeykiss
Kövér: vissza kell adni az értékeket a társadalomnak... ez így igaz!...nos akkor elvtársak lóra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.