Berendezkedhetünk a háborúra legalább két évre. 2012 decemberére a frontvonalak megmerevedtek, a csapatok beásták magukat a szélesre ásott árkokba. Az elmélet ismét megdőlni látszik: lehet olyan szarul vezetni egy országot, hogy a vezetőről mégse szakadjon le a ruha azok szemében, kik őt pajzsukon az élre emelték. A király egymillió udvaronc szemében sohasem lesz meztelen. És mivel ez az egymillió mindig kéznél lesz hivatkozási alapnak a többségre (bólse), ezért mögéjük bújva legalább a ciklus végéig lehet húzni időt, agyakat, és persze rolókat a konkurencia boltjaira.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szabad gábor
Orbán nem tud olyat tenni és mondani, mi ezeket a fanokat kizökkentené az imádatból. 2012-ben a Fidesz már csak nekik zenél, őket óvja a tényektől és tüzeli velük a frontvonalat, ha jő az ellenség. Egészen jól felépített kis sereg ez: nem gondolkozik, nem hagyja magát félrevezetni a tényektől, ha balra át van, akkor balra át, ha jobbra át van két perc múlva, akkor jobbra át, és ha a parancs békemenet, akkor békemenetel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.