Az új Btk. – módosítás leginkább az internet cenzúrázására törekszik, ez szélsőséges megcsorbítása a szólás szabadságának. Erről Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője beszélt mai pécsi sajtótájékoztatóján. „Ha valaki bűncselekményt követ el, és ehhez a Facebookot használja fel, akkor blokkolni fogjuk az oldalt, és még feljelentést is teszünk” – jelentette ki Rétvári Bence államtitkár az üggyel kapcsolatban. A tiltáshoz elég, ha a gyanú felmerül, bírósági ítélet nem is kell hozzá. Ha tehát a Facebook-ról akarnak elektronikus adatot eltávolíttatni, akkor az összes magyar felhasználó elől elzárhatják a közösségi portált. Ez azonban már súlyosan sérti a véleménynyilvánítás szabadságát – jelentette ki sajtótájékoztatóján Német Zsolt.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: Végül is megaszonta vezérünk, hogy neki hátamúgy khm, khmm... nem is a diktatúrával volt baja, hanem azokkal, akik csinálták. Most már ő csinálja, nincs is vele semmi baja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@bundi: téged eddig normálisnak gondoltalak, de úgy látszik te sem vagy különb az itt vicsorgó balfanoknál. A vita helyett személyeskedő embereket ,nem tartom sokra, sőt semmibe veszem ! Sajnos te is azok szintjére süllyedtél - de lehet ott is voltál,csak jól titkoltad eddig - akik miatt, sosem fog eltűnni a politikából a gyűlölet! Remélem a jövőben a megkímélsz az ilyen stílustól én nem szeretnék hasonló stílusban kommunikálni veled.
Mellékesen az ilyen emberek véleményére nagy ívben teszek, nem érdekel mit mondanak rám! Van véleményem és kiállok érte!
Hellcat
Internetet cenzúrázni? Hát ennyire hülyék ezek?
kerék
1: Ennek örülnék, a faszbuk káros az emberekre, szívből gyűlölöm.
2: Másrészt ezt, ha megteszik amerika és az unio csúnyán befűt majd nekünk, ráadásul a faszbuk vezetője még be is perelheti az országot.
marlin
@Hellcat:
Kínába is "bejött" - ezek meg amúgy is csak olyan "pöttyösseggű félázsiaiak" vonalkódos alsógatyába!! :))
nahát
Csak hogy világos legyen: Keressen rá aki akar bizonyos kifejezésekre! Szándékosan nem írok olyan szavakat amit figyelnek már évek óta a világhálón: főleg 0911-óta robbanóeszköz/ kábítószer receptek, összetevők beszerzése/rendelése, atombomba készítéssel kapcsolatos fogalmak. Prioritást kap még a pedofília, gyermekprostitúció valamint a terrorizmus is!
Ha randit akarsz a rendőrséggel , esetleg fbi agy hasonló nívósabb külföldi ügynökséggel, keresgélj ilyen témákban a neten, a hatás nem fog elmaradni.
Persze, hogy találj valamit érteni is kell valamelyest a keresők speciális lehetőségeihez és magához a net felépítéséhez, mert nem véletlen hogy ilyen tartalmat nem könnyű találni! Folyamatosan cenzúrázzák törlik, üldözik az ilyen jellegű tartalmakat a hatóságok.
A legalapvetőbb cenzúrázásról még nem is írtam: a kiskorúak védelmében használt filterező beállítások, programok. Igen, a szex cenzúrázása!
Ezek után az a furcsa hogy fel se tűnik embereknek, hogy a facebookon miért nincsenek az előbb említett tartalmakhoz köthető információk! Most a saját profil beállításai között megbúvó lehetőségeket nem sorolom ide!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.