Összesen hatvanmillió forintra pályázhatnak január 7-ig olyan civil és egyházi szervezetek, amelyek közösségi programjaikkal, képzéseikkel segítik a szülővé válást, a családi és házas életre való felkészülést, továbbá felhívják a figyelmet a család és a házasság értékekének fontosságára - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális államtitkársága szombaton az MTI-vel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Esetleg ha a fiataloknak adnának jövőképet tisztességes fizetésekkel, akkor mindenféle népszerűsítés nélkül itthon alapítanának családot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Megint egy nesze semmi, fogd meg jól program, ahol 60 misit el lehet osztani egymás között.
Brávó, brávó! Alleluja és a többi örömujjongást kifejező szó. Csak így tovább a fityiszi úton!
entero
@kkalman: Szerinted nincs alapja egy ilyen kezdeményezésnek? Tényleg vannak olyan fiatalok akik gyereket akarnak és messze nem tudják mi is kell ahhoz hogy jó szülők lehessenek. Bele a vakvilágba, aztán majd lesz valahogy. Nem tudom, én értékelem az ilyesmit.
kkalman
@entero: Én is tudnám értékelni, ha ez a 60 millió valóban ezt a célt szolgálná. Ezt számomra kétségessé teszi az EMMI szerepe a programban, valamint az, hogy sok szereplőssé teszik a szervezést. Ez utóbbi a legnagyobb kérdőjel az egészben.
entero
@kkalman: Azért bízzunk benne hogy úgy lesz ahogyan beharangozták. Ítélkezni utána is ráérünk.
kkalman
@entero: Nehéz dolog ez a bizalom, főleg, hogy nálam a bizalmi index a pártok irányában alulról közelít a nullához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.