Vannak családok, amelyek megélték az idei karácsony örömét, de sajnos sokkal többen a legszentebb ünnepünket is csupán túlélték. Mivel tett be nekik egész évben, és mit tett a fájuk alá az Orbán-kormány? - teszi fel a kérdést Bangóné Borbély Ildikó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az életszínvonal csökkenését, 27%áfát a sok új adó bevezetését, és a még működő cégek tönkretételét, a Nép elszegényedését,rokkantak megalázását.
Meg azt,hogy Ilyen sokszor került szóba az édesanyjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
loboncos
@Pálinkafőző Rézüst: Valóban.Hiszem,hogy egyszer a talpuk alatt fütyül a szél.
senkifia68
@Horizont: Tudod ezt a mondatodat szívesen kielemezném veled együtt, hogy megérthessem mi alapján emelnél kalapot Gyurcsánynak!

"Az öszödi beszédet a mai napig nem tudom megérteni hogyan forgathatták ki úgy és hogyan omolhatott be a félország ezen."

Nem is kérek semmi mást, csupán annyit, hogy hallgasd meg a Gyurcsány Orbán választási vitát (a youtube-on megtalálod)

www.youtube.com/watch?v=bbb6AFsyr2Q

Tanulságos!

Gyurcsány:
4:41-nél "Én úgy látom, hogy a magyar gazdaság az elmúlt 10 évben folyamatosan növekszik!"

Az MNB statisztikai adati viszont ezeket a főszámokat mutatták!
(2002-2006)
Bruttó hazai termék (GDP) volumenindexe: 104,5 - 103,9

Munkanélküliségi ráta 5,8 - 7,7

Folyó fizetési mérleg egyenleg -4929,2 ; -6636,3

**********************************************
Ezek az adatok totálisan mást mutatnak. Talán mág emlékszel a 2006-os MSZP-s választási szlogenre.

"Lendületben az ország dübörög a gazdaság!"

Gyurcsány öszödi beszéde 2006. május 26-án hangzott el alig egy hónappal a választások után!

És ha ebből meghallgatod, a 2:20-tól kezdődő részt
www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE

kíváncsi leszek, hogy miért akarsz még mindig kalapot emelgetni az ország tönkre tevője előtt!!
senkifia68
@Horizont: Azt hiszem alapvető értelmezési problémáid vannak barátom, és ebből fakad értetlenséged.
Kezdem ott, hogy Balatonöszödön sem az igazságot mondta.Volt egy nagyon fontos mondata ami a felületes olvasók és sajnos a sajtó is átsiklott.

"..trükkök százai, melyekről nektek nyilvánvalóan nem kell tudni.."

Tehát ha nem tudsz róla akkor milyen őszinteségről és igazságról beszélsz?

A másik alapból félremagyarázott álltásod a BEVALLÁS!!!

Ha te az öszödi beszéd teljes anyagának ismeretében azt állítod, hogy az bevallás volt, akkor téged vezettek meg és nem is akárhogyan!
Bevallás ugyanis akkor lett volna a történet, ha ezeket a mondatokat Gyurcsány ott a választást megelőző vitában az egész ország előtt teszik meg! Nem! Sőt még csak nem is pártja kapta promo anyagként, hanem egy szűk vezetői rétege. Azok akiktől a parlamentben (öszödön ugyanis csak a frakció és a legfelső párt vezetés vett részt) kötelességszerűen elvárták, hogy teljes mellszélességgel domborítsanak a Gyurcsány éra mellett még akkor is ha "..nektek nyilvánvalóan nem kell tudnotok.." hogy miért!!!

Én nem állítottam, hogy csak Gyurcsány tehet a baloldal kudarcáról! Sőt! A mai napig hiányolom, hogy azokat a vezetőket akik kontroll és ellentmondás nélkül (őriztük a pártegységet mint korábban soha- mondja Gyurcsány az öszödi beszédben) bólogattak mindenhez a párton belül sem vonták felelősségre! Pedig az elszámoltatás nem a FIDESZ dolga lett volna, hanem az MSZP etikai szervezeteinek. Csakhogy nyakig sárosak mind!!!
Gyurcsányra nem kellett rágyúrni, gyúrt ő magára rendesen! Vajon miért kellett felszámolnia a Társadalompolitikai tagozatot? Vagy az is FIDESZ-es volt?

Az utolsó mondatodra! A magyar liberalizmus messze nem azonos azzal amit az átkosban még a nyugat liberalizmusaként ismertünk meg. Sőt már a nyugat liberalizmusa sem azonos azzal amit 20-30 éve hirdettek! Mára csak egy fajta liberalizmus létezik. Az amely szabad teret követel a spekulatív tőkének piaci, társadalmi és...
senkifia68
és államszervezeti szinten egyaránt.
És vajon Hitlert tiszteled az elvűsége miatt?
Cseppet sem tudom tisztelni a merev gondolkodású, maradi, az újtól, a mástól undorodó, zsigerből makacs, hajthatatlan a hibáikat belátni képtelen embereket!
Én azokat az embereket tisztelem akik képesek fejlődni, akik képesek megérteni a változások szükségszerűségét és képesek változtatni korábbi téves, hibás nézeteiken.
Ebből még nem következik, hogy politikai vezetőknek kell lenniük, viszont hasznos, építő tagjai lehetnek egy nyugodtabb, békésebb és jobb jövőnek.
overdose1
@Manno István: Érdemes lenne elolvasnod csak 3 oldal facebookon leadva hány milliárdja volt már 2002-ben a többi magától jött?Orbán kormánynak köszöbön 2-év alatt a hülye adójával elvett tőlem 500-ezer ft.ot, a 10%-ék kampó mellette bevezetett 26 féle adót amivel 100x-an visszavesz mindent ez a fidesz ,amit tudunk rólúk a rádióban saját fideszes mesélte az aljasságukat!
marlin
@overdose1: Nem elég, hogy "buta", meg a neve sem igazi, de még "szorgalmas" is!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.