Nem mindenhol éri el az áramszámlák csökkenése a 10 százalékot, csalódniuk kell például azon takarékos fogyasztóknak, akik már korábban − önszorgalomból − áttértek az úgynevezett két...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hajduferenc52
Ha csőkkentik az a baj ,ha emelik az a baj nem emelik nem csőkkentik akkor meg az a baj...uraim mi a lófasz folyik a Magyar honban
No_Fidesz_No_Problem
@hajduferenc52: A baj az, hogy nincs munka, akinek meg van, annak szánalmas a fizetése.

Ez a baj, és ezt a problémát nem is lehet megoldani a Fidesz-féle trükkös kommunikációval, meg azzal, hogy amit otthagy rezsicsökkentéssel az embereknél, annaka többszörösét szedi vissza mindenféle új adókban.

Az önkormnyzati tulajdonú távhőszolgáltatóknak például maga a kormány pótolja vissza a hiányt, amit e rezsizsökkentés okoz, a beszedett adókból.

A villany és a gáz árcsökkentése miatt kieső pénzt meg mi magunk pótoljuk majd vissza, hiszen a gyártóknál, kereskedőknél, szolgáltatóknál nem csökken, hanem éppen hogy növekszik a villany és a gáz ára, amit át is hárítanak ránk, a megemelt fogyasztói árakban.
hajduferenc52
@No_Fidesz_No_Problem: én nem vagyok Fideszes csak azt nem birom hogy ha valami jot is csinálnak orbánék akkor már az is baj... amugyí meg nem sok jot csinálnak sajnos
No_Fidesz_No_Problem
@hajduferenc52: A rezsicsökkentés NEM JÓ, hiszen mi fogjuk kifizetni, mindannyian a kieső bevételt, azok is, akik egyáltalán nem fűtenek gázzal és csak minimális mennyiségű áramot használnak.

Igen, a tízszobás, fűtött medencés, pazar kristálycsilláros budai villák, meg a "polgári lakásokból" a borsodi mélyszegényeket kioktató fidesz-polgárok fogyasztását fogjuk megfizetni mi, mindannyian.

Meg azoknak a fogyasztását, akiknél az egykulcsos adóval 20-50 ezer forintok maradtak nettóban, pluszban.

A gyertyával világító, 15 fokos szobában a telet végigvacogó nyugdíjas, a közmunkás bérért robotoló mélyszegény, a nagycsalád, ahol 20-án elfogy a pénz és nem tudják a beteg gyereknek a gyógyszert kiváltani, és még sorolhatnám... ők fogják megfizetni a takarékoskodni képtelen tehetősebbek TÚL-fogyasztásának az árát.
Silver
Ma jött pont az émászos számla,eddig 5250ft-ot fizettünk,most 5020 lett na ez nagyon nem 10%

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.