A kormány vizsgálja a víz és a szemétszállítás díjának mérséklési lehetőségét is - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. Emlékeztetett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Először felemelik! "Drágul a vízdíj Pécsett 2013. január 4. 09:50 M.B. (Dunántúli Napló)
Pécsett a vízdíj 4,2, a csatornadíj 6,2 százalékkal drágul, így egy köbméter ivóvíz bruttó 480,32 forintba, a csatornadíj köbméterenként 351,29 forintba kerül.
A hulladék elszállítás 4,2 százalékkal emelkedik. A hetvenliteres edények egyszeri ürítése nettó 222, a 110 literesé 314 forintba kerül."
sokanvagyunk
"A mai magyar viszonyok között igazán nincs szükség az ingatlanadóra – mondta Kósa Lajos debreceni polgármester, a Fidesz alelnöke 2009 májusában, a Bajnai-kormány elképzeléseit bírálva." ... "Az Orbán kormány trükkösen bepalizta a többségében Fideszes nagyvárosok vezetőit is. Ugyanis a kormány még hirdetésekben harcol az ingatlanadó bevezetése ellen a népnyúzó IMF ellen. Az önkormányzatokkal pedig beszedeti."
Pécs, a szocialisták volt fellegvára ma már Fideszes. - Építményadónak nevezi - és beszedi - mert nem bírja elnézni egy haldokló város nyomorúságát, - dögöljön meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.