Továbbra is sok a jogsértés a termékbemutatókon, bár némi javulás tapasztalható a korábbi évekhez képest - ismertette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"az értékesítővel szemben nem tudták érvényesíteni elállási jogukat."

Aki ilyen kétes üzletbe tudatlanul,de búsás haszon reményébe belép,annak én is a feltartott kezem,középső úját mutatnám !:)
Levendula
Néhai barátném bennünket is elvitt egy termékbemutatóra. Időnk volt, kedvünk is volt kirándulni. Odaérkezvén azt hittük, hogy valami szekta tart bemutatkozást. Vacsora is volt, amit természetesen nekünk kellett kifizetni. A bemutató tárgya egy porszívó volt, nem írom le a nevét. Amikor véget ért a show, akkor lehetett megvásárolni a terméket. Természetesen a mi tetszésünket nem nyerte el sem a porszívó, sem az előadás, sőt kezdett elég későre járni, mentünk volna haza. A bemutatót tartó fiatalember azonban erőszakos volt, mint egy piaci légy, és majdnem megfenyegetett bennünket, hogy mi az, hogy nem vesszük meg a porszívót? Barátném is erősködött, hogy neki már 2 darab van otthon és milyen jó vele takarítani.
Mondanom sem kell, a barátságunk meglazult emiatt az eset miatt. Láttunk azonban olyan idős, befolyásolható embereket, akik aláírták a szerződést, sőt kölcsönből finanszírozták a vásárlást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.