Mielőtt képviselő lett, sokat látták a gazdák között. Hét éve már nem foglalkozik az „övéivel”. Ő Örvendi László a nagygazda. A Parlamentben második ciklusát töltő testes képviselő első önéletrajzában szerepel, hogy agrármérnökként az egyik tsz-ben bejárta a ranglétra minden fokát. Az úgynevezett rendszerváltás békés átmenetet levezénylő MDF soraiban találta a hajdúszoboszlói gazdát. Annak szétverése után pedig a kisgazdáknál jelentkezett be, amely párt megbecsült szakértője lett, ki is tüntették Kovács Béla díjjal. A kisgazdák megroggyanása aztán a Fidesz felé sodorta, s 2006-ban be is került a hajdú-bihari megyei listán a parlamentbe. Közben szépen gyarapodott: több száz hektár saját és bérelt szántóval rendelkezik, rengeteg ültetvénnyel: bodza, szilva, meggy és még sorolhatnánk.. Szaktanácsadó, pályázatíró, mezőgazdasági bírósági szakértő, őstermelő, mezőgazdasági vállalkozó, családi gazdálkodó, kft-tulajdonos, szállásadó a fürdővárosban, önkormányzati képviselő Hajdúszoboszlón,...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Tipikus köpönyegforgató, haszonleső zsírdisznó, a legrosszabb fajtából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@Eperke: Kösz az aggódást ,nem vagyok-sosem voltam magányos.oxigén is van,más szóval ,egy régi sláger jutott eszembe-és abból a fagyi.Jó magyarsággal írnám az 18-éven felülieknek lenne javasolt.
Eperke
@SwordFish: Azt hiszem, hogy beletaláltál, hiszen Fazekas Mihály debreceni volt, tehát Hajdú megyei lehetett a Döbrögi uraság. És jó nagy feneke is van:))
Levendula
Legalább pingpongozhatna... Az fogyaszt. Vagy nem?
sóher
Az összes fideszes segg mind meggazdagodot 1989-2002 ill 2010-2012között !
viitriol2
hát ugye:"mindenki annyit ér amennyije van".nem tudom, hogy sokan miért is fanyalognak, hisz ezt- a kapitalizmust-akartuk. mi még csak az un."vadkapitalizmus" korában vagyunk, vagyis a szabadrablás a meghatározó.Mint gondoltok az árgyélus királyfi unokájától majd valaki megkérdezi, hogy na honnan is "szerezte" a nagyapád a vagyonát.
coyote3
Megpróbál hasonlítani a zsíros gazdájára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.