Lapértesülés szerint több cég is visszautasította a magyar kormány stratégiai partnerségi ajánlatát. A kabinet eddig 10 szerződést kötött, 33 még hátra van.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@QQCSI: 9:09
A fentieket Neked szántam:-)
bundi
@Pilóta: kiábrándító vagy. sokszor tárgyilagosan, és semlegesen írsz, tényekkel alátámasztva, és még ha sokaknak rosszul esik is, megvéded a mostani döntéshozókat (így, vagy úgy). ezek miatt a szösszeneteid miatt lassan egy világ omlik bennem össze, a kormányoldalt támogatókról. mert a jelek szerint lehet kulturáltan, tényszerűen is felhívni a figyelmet a valamilyen szinten pozitív, kárenyhítő, kármentő döntésekre is. nem csak nahát, powika, esetleg manno úr szintjén.
bundi
@Pilóta: csak félek egyre kevesebb ilyen szintű vitapartnerrel találkozok mostanság. verőcéről sem hallottam, moiszkif is eltűnt. de remélem te még maradsz ameddig bírsz.
lópicigáspár
@bundi: Tárgyilagosan gondolkozni, lassan lehetetlen, hisz amit az egyik nap megalapoznak, egy gyors magánindítvánnyal másnapra teljesen átformálják. Szavahihetetlen, hiteltelen brigád. Itt már csak a tündérmesék maradnak. De könyörgöm! Vagyunk itt néhányan, akik már kinőttek a mesékből!!
bundi
@lópicigáspár: igazad van, de mondjuk ez a lépés arra utal, hogy kezdik észrevenni egyesek (mármint a kormányzati oldalról) hogy valami nem kerek a világukban, és próbálnak tenni valamit ellene. és ha már a kormányt elzavarni pillanatnyilag nem lehetséges, akkor inkább támogatni kellene a hasonló döntéseit (amit ha bajnai hozott volna meg, akkor mindenki elismerte volna), mintsem ekézni, és alapból elvetni. a pénzt inkább ilyenekre költsék, mint stadionokra, a saját ügyvédeikre, vagy idétlen menetelésre, reklámokra.
az másik dolog, hogy elhiszem-e , hogy valóban, meg akarják-e tenni ezeket a stratégiai lépéseket, és , hogy semmi sunyiság nincs mögöttük. de hát arra kellene figyelni, hogy később ne hátráljanak ki ezek mögül a cégek mögül, magukra hagyva őket az ígéreteikkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.