A DK alelnöke szerint Bayer Zsolt "egy gyalázatos bűnügy kapcsán az európai demokráciákban elfogadhatatlan hangon, minősíthetetlen módon" fogalmazott a magyarországi cigányságról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Az a nagy baj, hogy Bayer Zsoltnak sajnos igaza van, még ha (látszólag) nagyon keresetlen szavakkal is fogalmazta meg mondanivalóját. Úgyhogy aki tőle elhatárolódik, az a valóságtól határolódik el, vagyis egyszerűen homokba dugja a fejét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Nem értek a politikához, de én azt hiszem, hogy nem az a gond amit leírt!
A gond az, hogy ezt a fideszes főfütyik beszélgetésén hallotta oszt megosztotta a közzel, no ez a nagy hiba!
keresztapa
El kell ismerni, hogy Bayer Zsolt azt Írta le, amit a magyar társadalom munkából élő része gondol..
Az elhatárolódók ők a vélemény terroristák akik megmondják, hogy miről szabad beszélni, és aki ettől eltér, az rasszista, fasiszta, antiszemita.
Ennek mediatizált formája az Újságíró klub, a Népszava és társaik. Itt megtekinthető magyarság ellenségei összegyűjtve, naponta közénk okádva súlyos magyarellenes
hazugságaikat
Pilóta
Demokratikus Kínlódás ez, nem más!:-)
varirmag
Bravó !! Míg a naponta elkövetett gyilkosságok,rablások nem verték ki náluk a biztosítékot addig találtak egy cikket ami olyan,amilyen ( de a lakosság nagyrészének véleményét tükrözi !) és most lehet rasszistázni és (majd hogy nem büntetlenül ) tovább rabolni,gyilkolni ! Törvényessé akarják tenni a bűnőzést ?? Jó úton haladnak !!!
gabrella
A DK-t majd a cigányok megválasztják!
keresztapa
Itt a magyar nemzeti ügyről van szó. A tutyi mutyi kormányok dísz cigányokat futtatnak (Horváth Aladár, Kolompár Orbán, Farkas Flórián) De megoldás nincs. Mert ma Magyarországon egy szülő, ha egyáltalán elmeri engedni tizenéves gyermekét valami szórakozó helyre, akkor azért a lelkére köti: hogy ha bemegy egy cigány, légy résen!
Ha egynél több megy be, azonnal menekülj! Hogy ez rettenetes? Az! De arra adjon már valaki választ, hogy ki tehet minderről? A rettegő szülők, a rettegő falusi öregek, a megalázottak és megnyomorítottak - vagy azok a cigányok, akik elkövették mindazt amit elkövettek? És mennyiben felelősök mindazok, akik rosszul értelmezett emberjogi érzékenységüktől vagy csupán egyszerű érvényesülési szándékaiktól vezérelve adják alájuk a lovat, és bármit tesznek is, mindég előállnak valami magyarázattal, és mindig a többségi a többségi társadalmon akarják elverni a port".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.