A több pénzből a képviselők nemcsak több titkárt foglalkoztatnak, fizetést is emeltek. Erre a lehetőségre is lecsaptak a honatyák! Nem hagyták ki, hogy több segítőt, titkárt foglalkoztassanak, miután megszavazták maguknak az erről szóló törvénymódosítást. A politikusok bizalmi emberei így szépen meg is szaporodtak: újabb 153 fős csoport sürög-forog a közelükben. Szeptemberben lépett hatályba az a törvénymódosítás, amely szerint a képviselők már nem csak egy személyi asszisztenst fogadhatnak fel. Ez a szám már bármekkora lehet, s ehhez elegendő pénzt is biztosítottak maguknak. Korábban ugyanis a törvény azt írta: a bérekre a 231 900 forintos képviselői alapilletmény 75 százalékát költhetik, vagyis 173 925 forintot. Ősztől viszont ez az összeg megduplázódott, vagyis egy-egy politikus már 347 850 forintból gazdálkodhat egy hónapban.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
A honatyák segítői kapják a Nemzet színészei pénzeit ? Miért nem a színészeknek fizetik ki, ami jár nekik ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Milyen munkának nevezhető tevékenységet végeznek a seggnyaláson kívül a képviselők segítői?
Semmit? Akkor ők is mehetnek a levesbe. Ingyen élő trógerek.
sóher
A sok lóvét osztogatja mégis recesszióban van az ország! kormányzás 1 , bebetonozás 5!
gazdag dezső
Hát ezekről beszélnek!!Nőtt a foglalkoztatottak száma!!!No meg a jövedelmek is emelkedtek!!!Egészen jó az átlagbér!!!De meg lehet élni havi 47 ezerből is ám!!!Akkor mit csinál Vitézi a 6 milliós jutalmával???Vagy Tarlós Úr??meg a sok többiek??Már nem vagyunk 10 millióan sem amiből már senki sem tudja pontosan hogy mennyi a kínai,és egyéb bevándorló.Munkahely van kb.3-3.és fél millió,vagy annyi sem,amibe beletartozik a sok miniszter,államtitkárok stb. Aktiv termelést végző talán 1-másfél millió!!!Könnyű megállapítani hogy kinek a vérén élősködik a sok ingyenélő,adókivető,élősködő!!!Miért kell az adóra adót,és arra is adót kivetni!!!???Hát azért hogy Vitézi megkaphassa kitűnő ,hősies munkájának jutalmát az egyébként is magas fizetése mellé a 6 milliót!!!Hány szorosa is ez a 47 ezernek???Amiből meg lehet élni???Valahol a világon van még ilyen egyenlőtlenség???Nem létezik!!!??Nem a munkával lehet pénzt keresni???
musicnummer1
...Igy gondolkozz a választáskor is !!! Reméljük elhuznak, mint a vadlibák !!!
tűzróka1939
Azért azt el ne felejtsük , hogy ebből a pénzből minden egyes parlametben levő párt kap . Talán a DK nem .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.