Péntek délután már több mint 297 forintért adtak egy eurót, pedig a nemzetközi piaci hangulat kedvező volt. Elemzők szerint, ha átlépi a háromszázas lélektani határt, ismét elszabadulhat az árfolyam. A gyengülés mögött Matolcsy György szavai állhatnak. A nemzetgazdasági miniszter legújabb írásában a racionális gondolkodás ellen érvel, szerinte ugyanis a hagyományos, az úgynevezett ortodox gazdaságpolitika kudarchoz vezetett. Elemzők szerint a forintgyengüléssel a piac már azt árazza, hogy Matolcsy lesz a jegybankelnök.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Az a helyzet, hogy én nagyon jól kihasználom ezeket a hullámzásokat. Tudjátok ebben spekulálok. Néha szólok Kósa Lajos Úrnak vagy Matolcsy Úrnak, hogy mondjon már valami jót, és azt én mert tudom előre , hát jól kihasználom. Ezzel szoktam kiegészíteni egy kicsit a nyugdíjamat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.