„Kétségtelen, hogy a cigányok társadalmi beilleszkedésével évtizedek óta küzd Európa. A megoldást közösen kell megtalálni, mégpedig gyorsan. Mi is bűnösök vagyunk, mert hagyjuk, hogy néhány politikus folyamatosan fenntartsa annak a lehetőségét, hogy bármikor előálljon a rasszizmus vádjával, és ezzel a messze harsogó fegyverrel sakkban tarthassa az értelmes rend híveit. Ezeknek a megmondó embereknek tudomásul kell venniük, hogy könnyelmű megnyilatkozásuk nem játék, hanem akár gyilkos fegyver is lehet az egész társadalom irányában. Bayer Zsolt kiváló publicista, célzott levadászása nem megengedhető. Biztos vagyok benne, hogy egyéni véleményével még sokszor gondolkodóba ejt mindnyájunkat, mert nem engedi, hogy a mindennapi életünket közvetlenül fenyegető problémákat elhallgassuk és a szőnyeg alá söpörjük.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
a szabolcsi magyarokat beljebb kell telepíteni,a cigányokat meg szabolcsba. 6m-es drótkerítést,azt éljenek mag,ahogy tudnak.
tűzróka1939
Ugye,hogy nem engedi meg orbán , hogy kilőjék a nagyvadat . Az ellenzék kapitális trófeája lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.