Sokatmondó az a hallgatás, amit a családon belül erőszak kérdésében folytat a kormány. Jó ideje nem reagálnak sem ellenzéki kérdésekre, sem civil kezdeményezésekre, sőt ott tartunk, hogy már saját ígéreteiket sem próbálják tovább ígérni, nem hogy teljesíteni. Az MSZP azonban nem fogja levenni napirendről az ügyet - áll a párt STOPhoz eljuttatott közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Nem tudom , mások , hogy vannak vele de nekem ez az Emberi erőforrás minisztériuma olyan hátborzongató elnevezés . Kicsengése számomra : Rabszolga kereskedelmi központ .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@QQCSI: Minek a helles irás nekünk bunkóknak ? kósa szerint azok vagyunk ! Na a pecsát én is mindíg rüheltem . De tényleg nem úgy hangzik mintha emberkereskedelem folyna ott ?
QQCSI
@tűzróka1939: Egyetértek. De azt már nem merik bevállalni ők sem, hogy munkaügyi minisztérium. Mivel munka ugye nemigen van. Ügy sincs tehát...:(
tűzróka1939
@QQCSI: Nagyon jó a meglátásod . Munkaaa? Miért káromkodsz ?:)
QQCSI
@tűzróka1939: Bocsánatot kérek. :)
El is somfordálok szégyenemben. Szia, sziasztok, jó éjt!
Holnap korán kelek, vár a rabszolgatartó társadalom meg a robot...:(
tűzróka1939
@QQCSI: Ne tőlem ! A kormányunk szerint csúnya szó ! :) . Vasárnap ? Jó éjt . Köszi a betűváltást .
QQCSI
@tűzróka1939: Bizony, hézagosan vagyunk ilyenkor a BKV járművein, van ülőhely hajnalban, de azért sok helyen dolgoznak ám vasárnap! :) Örülök, hogy beszélgettünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.