A Fidesz budapesti székháza előtt tartott demonstrációt a Demokratikus Koalíció vasárnap délután. Selmeczi Gabriella szerint a baloldal bátorítja a bűnelkövetőket.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@darwin: Nyugi ! A liberalizmus nem szitok szó! De ezek nem liberálisok , hanem gátlástalan szarhabosítók.
kamazuka
Mi a keresztény európai polgárok,mi megbocsájtunk az ellenünk vétkezőnek,s hogy ne vigyen minket a kísértésbe.egy fogháznak nevezett házban az adófizetők zsebére és megrökönyödésére luxust biztosítunk életük végéig nekik!
Az uniós elveknek megfelelően,hosszú hosszú hónapokig elbíbelődünk a tárgyalásokkal,s néhányszor tévedünk is de Sztalin elvtárs óta tudjuk,valljuk,hogy ahol fával dolgoznak,ott forgács is keletkezik!

,,ezért neféljünk az újtól,mert az jót hozhat nekünk.
talán abban van az utolsó remény!
Létünk ingoványra épűl mely a sötét mélybe húz,de ha akarjuk, még süthet ránk a fény"
gödörben
Csak az élősködők kiáltanak mindig rasszizmust, ha a cigányokról, zsidókról van szó. Miért nem szól senki ellenük, ha jó hazafiak, nem élősködők, gyilkosok? Miért lehet velük is együtt, jól dolgozni? Mert ők nem az ingyenélők táborába tartoznak.
Miért az ingyenélőknek próbálnak újfent megoldásokat találni a közmunka programmal? Elküldenek rendesen dolgozó embereket, hogy a helyükre felvegyenek 2-3-4 közmunkást. Igaz így a vállalt foglalkoztatás mint statisztika remekül teljesül majd, sőt túl teljesítik. Csak megint milyen áron???
QQríkú
Aljas a beszólás, mert erre bármit válaszolsz a téged vádló csak a saját szájíze szerint értelmezi a válaszod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.