Szeged egyik kertvárosi részén állatbarátok lettek figyelmesek egy jó erőben lévő szuka kutyára, amely néhány napja az utcán, a dermesztő hidegben furcsán gubbasztott. A képek megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő szakembere a kutyát megvizsgálta és megdöbbenve tapasztalta, hogy az állaton burjánzó daganatok mérete és mennyisége az ok, amiért szegény pára nem mozdul. Feltehetően egy állatával tovább foglalkozni nem akaró tartó „mondott le" az oltalmazást igénylő kutyáról. Sokan nem tudják, hogy a háziállatokért minden esetben a gazda erkölcsileg, anyagilag, büntetőjogilag is felel. A 2004. évi X. törvény szerint pedig állatot elhagyni, kitenni bűncselekmény, amiért letöltendő börtön is kapható.

Forrás: szeged.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Rohadék véglény, a te testedet is borítsák el gyógyíthatatlan sebek és daganatok, de te ugye majd kiköveteled magadnak az orvosi ellátást, és ajvékolni fogsz a megfelelő emberi bánásmódért. Remélem megkapod, ami jár neked.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
@vukkocska: Nem megbántani akartalak, csak én eddig téged tartottalak a legértelmesebb legempatikusabbnak ebben a kanálisban.
Sajnálom hogy tévedtem:(
Bocsánat!
Wimevi
Életem kutyája rákos lett 13 éves korában. Meg kellett hoznom a döntést. Nem volt egyszerű, de az ölemben halt meg!
Szegény Szépszemű, mennyi mindent megtehetett a gazdájáért és még kegyelmet sem kapott!
vukkocska
@QQríkú: Tévedni emberi dolog, nem kutyadolog. Én meg azt sajnálom, hogy nem tudlak überelni. Te vagy a num.1. :)
vukkocska
@QQríkú: azt írtad, tévedtél velem kapcsolatban. Erre válaszoltam. Ha már nem lehetek a szemedben a legértelmesebb, a legempatikusabb, akkor az csak Te lehetsz :) Ennyi.
QQríkú
@vukkocska: Van bennem belőle, mert szerintem mindenkiben van. (empátia)
Egyszerűen többet írtak rólad, ezért lepődtem meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.