Az Együtt 2014 álláspontja szerint a 2010-es kiskunfélegyházi polgármester-választás alkalmával történtek felvetik a választás rendje elleni bűncselekmény gyanúját - írják az oldalukon.

Az Egyutt2014.hu oldalon azt írják, hogy nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen egy Bács-Kiskun megyei fideszes politikus részletesen elmondja, hogy a láncszavazás módszerével hogyan hajtottak végre választási csalást a Fidesz-KDNP kiskunfélegyházi polgármesterjelöltje, Kapus Krisztián javára.

Ajtai Tibor, a kormánypárt megyei választmányának tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke a hangfelvételen elmondja, hogy közel 300 embert „mozgattak" a városban, 11 autóval hordták őket szavazni. A lánc első tagjának az volt a dolga, hogy az üres szavazócéduláját kihozza, ezt követően egymás szeme láttára kitöltötték azt, a következő ember visszavitte, bedobta az urnába, majd kihozta a saját szavazó céduláját üresen, és így ismétlődött a folyamat egészen a szavazói lánc utolsó szeméig. További részleteket ide kattintva talál >>>

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Végre egy szervezet amelyik nem zsarolható ezért fel mer lépni az állandósult korrupcióval szemben.
töky
Na és akkor mi van? van olyan bíróság ma Magyarországon, aki elmarasztalja ezeket valamiért is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.