Minden magyar családra nézve veszélyesnek tartja a Fidesz az Együtt 2014 választói mozgalom alkotmánytervezetét, mert az utat nyitna az ország újbóli eladósítása előtt, és ismét lehetőséget adna általános ingatlanadó bevezetésére - mondta a kormánypárt szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
A Fizetett Demokraták Szövetsége viszont az egész országra veszélyes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Az Orbán-rendszer minden diktatúrához hasonlóan a szürrealizmus, a gátlástalan és ostoba hazudozás, valamint a tömény butaság világa. Az egész Orbán-banda közröhej tárgya, naponta jelennek meg a legvadabb sületlenségek. A szőke nős tomboló butaság azonban időnként a legelrugaszkodottabb várakozásokat is felülmúlja, ahányszor Selmeczi Gabriella megjelenik. A Negro cukorka ennek a nőnek a fejéhez képest vakító lámpás, de ezzel együtt is tud meglepetéseket szerezni. Ez nő vállalt garanciát a nyugdíjakra. Isten kegyelmezz, irgalmazz! A Lockheed Lady elnyerte Ron Werber által frissen alapított arany kifli díjat.
honeykiss
SOS itt van Selmeczi...és csak mondja,mondja a kutyát nem érdekli...
human
@lajospapa: Én tényleg attól tartok, hogy nem fogja érdekelni őket, mi lesz az országgal. Csak a bosszú fogja hajtani őket.
jemy9248
Úristen! Hogy nem szakad le az ég erre a kiflimajszló "szenátortyúkra" ! Ez több baromságot hord össze, mint a Fidesz összes eddigi szóvivője, pedig Ők sem voltak ilyen tekintetben "nyeretlen kétévesek" !
coni
@human 01.16.10.16: egyetértek,nagyon korrekt eszmefuttatás. Nekem is tetszik, hogy Bajnai felvállalja a rendrakást (ügynöktörvény, párt finanszírozás) amit eddig egyetlen párt nem tett meg, mert csak a népszerűsége érdekelte, valamint mind érintettek voltak.

Az MSZP-t utolsó percben a választások előtt megint lejáratja a fidesz, hamis és nem hamis tanúvallomásokkal, de Bajnait nem tudja mert már kétszer is állt bíróság előtt (minden alap nélkül). Valamint kitetette a honlapjukra az összes, őt ért vád cáfolatát, az alaptalan mocskolódások helyett el lehetne olvasni, már ha valakit az igazság érdekelne.

Felháborítónak tartom, hogy a Fidesz Tarlóssal egyetemben folyamatosan célozgat rá, hogy a metró szerződések mögött bűncselekmények vannak, de nem vizsgálják ki, csak azért, hogy a választásoknál felhasználhassák, úgy mint a Hagyó ügyet, amelyben a mai napig nincs ítélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.