Orbán Viktor központosította, amit tudott: az önkormányzatok szociális feladataitól a kórházakon át az iskolákig. Megannyi történet kering, hogy a központilag beszerzett gáz/villany/papír/ceruza drágább lett. Az új rendszer egyszerűen kevésbé hatékony.  Az iskolák államosítása kapcsán kialakult helyzet egyre inkább a második Orbán-kormány politikájának állatorvosi lova kezd lenni. Állatorvosi ló, hiszen tömören összefoglalja az elmúlt három év kormányzati politikájának talán legnagyobb problémáját, a világmegváltó lendülettel megvert hozzá nem értést.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Ez van amikor a szorgalom hozzá nem értéssel párosul.
kkalman
Orbán a rendszerváltás idején harcolt a szocialista rendszer ellen.
Napjainkban meg felépíti azt. Kétszínű, semmihez nem értő senkiházi. Az elmúlt két és fél évben amihez hozzányúlt, azt tönkre is tette, tegyük hozzá, sikeresen. Ha másért nem, akkor ezért jogos a sikerpropaganda.
tűzróka1939
@kkalman: Nem szocialista rendszert épít . Diktátori államot hozott létre "demokrácia" fedőnéven . És ml vagyunk ezért a hibásak mert eltűrjük .
kkalman
@tűzróka1939: Ha a szart végbélsárnak hívom, nem változik a lényege, csak a neve. Diktatúra volt az is, diktatúra ez is. Akkor...?
bundi
szép, szép, de csak azt lehet megcsinálni, az országban amit az emberek még elviselnek (mondjuk én innen kintről könnyen beszélek)
Darthon1
@kkalman: nemrég olvastam itt, de ideillik. Attól, hogy a szar felkerül a polcra, még nem lesz belőle lekvár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.