Jogerősen 8 év börtönre ítélte szerdán a Kecskeméti Törvényszék azt a félegyházi férfit, aki 2011 novemberében ittasan száguldva gépkocsijával egy kecskeméti család autójának ütközött, a szülők és két gyermekük halálát okozva. A vádlottról kiderült: a baleset előtt korábban két alkalommal állt már bíróság előtt ittas vezetés miatt, de végül mindkét esetben megúszta pénzbüntetéssel, a járművezetéstől nem tiltották el. Az elsőfokú tárgyaláson az is elhangzott: Losonczi a vádbeli napon megivott legalább kilenc üveg sört és két és fél deci pálinkát.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
A törvény, ami az ittas vezetést illeti, jó lenne, ...ha alkalmaznák! Ugyanis az első alkalommal elvehetnék azonnal a jogosítványt!!!
Ami az ittas vezetés következményeit illeti, normális ember számára érthetetlenül alacsony a kiszabható büntetés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Horizont: Igen, akartam is írni, hogy sokan védik az autóval elkövetett, halálos áldozatot követelő "balesetet" okozókat. Feltételezem, hogy főleg azok, akik maguk is beülnek úgy a kocsiba, hogy előtte piálnak.
QQCSI
@Horizont: bosszants @gergely: Horváth Rudolf egy alkalmazottja rúgott be a kompon, bevarrták, majd amikor hazajött egy másik cégnél megint halálosba ment. Az olasz pedig szándékos emberölésért (mert ivott!) varrta be rettenetes hosszú időre.
Nem sajnálom.

propeller.hu/nagyvilag/2595791-30-eve-nem-lattam-ekkora#c704032

Fentiek szerint Olaszországban tudják mi a szándékos és a gondatlan elkövetés közötti különbség.
miazavalami
Ebben az országban megéri tolvajnak , csalónak , gyilkosnak , bűnözőnek lenni! Csak tisztességes dolgozó embernek nem!!!
eberti
Ez a gyilkos csak 8 évet kapott. Ha időben eltiltják a vezetéstől akkor ez a család még élhetne!
Szégyen ez az ítélet.
miazavalami
@Horizont: Ja! :-)))) Babás! Nekünk ez van "megírva" ! :-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.