A Századvég év elején készített közvélemény-kutatása szerint a lakosság döntő többsége - politikai önbesorolástól és pártszimpátiától függetlenül magas arányban - egyetért a kormány tíz százalékos rezsicsökkentő intézkedésével.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Oszt aztat-e meg-e tecccettek-e kérdezni-e, hogy a nagyfogyasztók tarifáit meg jó durván megemelik, azaz drágább lesz a hideg sör, mert a hűtőket drágábban fogják használni a közértek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@QQCSI: A -10 fokos Vadász Matyi. :)
De viccet félretéve én azokra gondoltam, akiknek így is komoly teher, hogy enni adjanak a családjuknak. És mivel a vállalkozások áthárítják majd rájuk a nekik megemelt energiaköltségeket, még nehezebb lesz .
QQCSI
@coyote3: Tudom én, hogy miről beszélsz, Te is érted, mit mondok, csak lemaradtak a szmájlik. Na, most pótolom: :) :)) :)))
Az igazi tragédia meg az, hogy akiknél már kikapcsolták a villanyt és a gázt, esélytelen, hogy vissza tudják kapcsolni, hogy élvezhessék a 10%-os csökkentést. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.