A tervek szerint a területi alapon elrendelt kötelező tüdőszűrés megszűnik, 2014. március 31. után már sehol nem lehetne elrendelni ezt a fajta "tömeges" szűrést - mondta az egészségügyi államtitkárság főosztályvezetője szerdán Budapesten....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
jobb és olcsobb ,mint a pszichiátria .. aki meg akar gyógyulni az bizony belenyul a zsebébe. aki nem érti, ha holnap közlik valakivel hogy tüdőrákja van az nem gondolkodik az mindent meg fog venni ...
Január
Amikor a tüdőszűrést "népszerűsítették" azzal is győzködték az embereket, hogy a szűréssel a rákot is kiszűrik. Ma amikor már sok általános iskolás fiatalnak is az a problémája, hogy le kellene szokni a dohányzásról, olyan korán kezdenek dohányozni a fiatalok, - megszüntetnék a kötelező szűrést.
Aztán pedig majd megnézhetik mennyibe fog kerülni az előrehaladott tüdőbetegek gyógyítása... Nagyon-nagy a spórolás, az egészségügyön.
Máshová pedig szórják a pénz.
QQCSI
@Január: Bizony, a tüdőrákot az ún.ernyőképszűréskor látják elsőként!
Kérdésem: vajon az orvosi alkalmassági vizsgálatokhoz sem kell ezentúl?
Január
@QQCSI: Jó a kérdés, nekem is ez jutott eszembe, de lehet, hogy fizetőssé akarják tenni.
QQCSI
@Január: Hát, ezt lehet, hogy már elQrtuk...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.