– Kanada nem küldhet Miskolcra senkit! – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Kriza Ákos polgármester annak kapcsán, hogy a kanadai nagykövetség tegnap arról tájékoztatta a város vezetését: nagyszabású médiakampányt indít Miskolcon a megszigorított bevándorlási szabályokkal kapcsolatban. Kriza Ákos felháborítónak nevezte a kanadai kormány akcióját, különösen annak fényében, hogy a döntésük előtt nem tájékoztatták sem őt, sem mást: csupán a kész tényeket közölték.

Forrás: miskolc.hu
Feltöltő: miskolc.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@keresztapa: Így van, de akit visszatoloncolnak az mehet akár Miskolcra is ha akar ebben a polgármester nem akadályozhatja meg.
keresztapa
@Dr. Felipe: De az nem Kanadai küldemény, hanem önmeghatározás a be nem fogadottak részéről. Viszont az ellen meg nem tiltakozik a pm, hogy nem kell cigány központ Miskolcnak. Mert azt meg ő tudatosan készíti elő Miskolc lakóinak.
csiga0771
Mi van Polgi-úr megkerültek, vagy nem is kellett, mert csak egy "senki" vagy.
Proli
Egy jöttment román akar beleszólni a dolgokba?
Izgalmas, már a szocikon is túl tesz!
szaboria1
@Nakimaga: Pedig a statisztika szerint az országból kivándoroltak 40% Miskolcról ment ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.