1,5 százalékos gazdasági növekedés kellene a 13. havi nyugdíjhoz, de ennek nincs és nem is lesz fedezete - írja a Policy Agenda. A múlt hét egyik meglepő híre volt, hogy kormányzati körökben erősen gondolkodnak a 13. havi nyugdíj bevezetésén. A kormány nem erősítette meg hivatalosan ezt az elképzelést, de a kormánypárti sajtóból származó hírek alapján inkább egy egyösszegű cafeteriaszerű ellátást tervezhet a kabinet. A Policy Agenda azt vizsgálta meg, milyen pénzügyi-gazdasági feltételek kellenének ahhoz, hogy a kormány egy ilyen lépést súlyos következmények nélkül megtegyen.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Így van. Mellesleg a fidesz szöge kibújt a zsákból, persze nem először, de most nagyon. Semmi mást nem akarnak ők sem, csak a nyugdíjasokat megvenni kilóra, ahogy az előző kormány is, azt meg, hogy van egy most felnövő generáció, akiknek se munkája, se jövője, és még az oktatást is kirúgják alóluk, természetesen le van sz@rva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.