„Zuschlag János vagyok. Az IGAZI!! Egy sok mindent átélt, sok mindent megélt ember. Itt azért vagyok fent, mert hiszek a továbblépésben, az újrakezdés esélyében. Bízom benne, hogy minél több ismerősöm és barátom lesz itt is. Nem titkolom a múltam, az elrontott döntéseimet, a besározott nevemet. De remélem, hogy nem csak ez alapján ítéltek meg engem” – idézi a Halasi Tükör egy népszerű közösségi portál egyik adatlapján megjelenteket. Hogy valóban a jelenleg jogerős börtönbüntetését töltő volt politikus készített magának ilyen oldalt, vagy valaki visszaélt a nevével, nem tudni. Annyi bizonyos, hogy jó néhány korábbi ismerőse, párttársa már visszaigazolta kapcsolatukat. Az oldalon azt is közhírré tették, hogy Zuschlag János szeptemberben szabadul, hamarosan „visszatérhet a valódi életbe”. Többen kommentálták is a feltett fényképet, jelezték, remélik, hamarosan láthatják személyesen is Zuschlag Jánost – az adatlapot böngészőben óhatatlanul is az a benyomás keletkezik, hogy inkább...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manno István
Már az MSzP minden emberének poziciója van, kellene a tapasztalt visszatérők!! Bár szerintem ezzel a szerencsétlennel vitették el a balhét. Gyurcsán volt a főnöke, hogy nem vette észre? Milyen főnök az ilyen?
szaboria1
@Manno István: Ugyan olyan mint az Orbán, vannak fideszesek is börtönben.
coyote3
Papcsák, Várhegyi ... Ezek is visszatértek, pedig jogerősen elitélték őket. Mi is a baj akkor?
Nem mintha a szememben Zuschlag embernek számítana...
profon
Nem bánom de első lépésként jelentse be másságát mert szerintem bent nem a ragadozók közé tartozott .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.