Alig telt el három hét az évből, máris temérdek olyan tételt lehet azonosítani, amely miatt fejre állhat a költségvetés, hiába is faragta több mint fél éven át, és épített bele ősszel három megszorító csomagot a kormány. A kockázatos tételek 5-600 milliárd forintot tehetnek ki. Ha a kormány ki akar kerülni az unió szorításából, akkor április végéig ezeket ellensúlyozó intézkedéseket kell bejelentenie, de nagy kérdés, hogy a választás előtti évben ez megtörténik-e.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mióta üres a Zorrbán zsebe?? Valaki árulja már el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Az olvastam kora reggel: Üres zsebbel ( f)osztogatna Orbán...
Dr plágium
@Rézangyal: Üres zsebből fosztogat(na), de van még miből?
Rézangyal
@Dr plágium: Az az érdekes, hogy van! De csak akkor, ha az elvtársaknak kell osztogatni. A zemberek fizetésére, éhezőkre, gazdaság fellendítésére stb. nem sorolom, unalmas, NINCS!
coyote3
Komoly közgazdászok-nem Bogaras Laci bácsi-szerint már eleve 400 milliárdos lyukkal indult. És ebbe még bele sem számolták a 10 %-os rezsicsökkentéses hülyeség hatásait...A zsírdisznó nyilván arra apellál, hogy megszüntetik a túlzott deficiteljárást ellenünk, így nem lesz szoros az elszámolási gyeplő az év második felében. Ja és közben szabad a gazda -préda az MNB -ben is... Ugyan folyik ellenünk két eljárás is, ami számítások szerint újabb 400 milliárddot venne ki az ország zsebéből, de ügyesen "letörvényezték" , hogy a büntetések kifizetésére újabb adókat lehet kivetni. Lehet megint moszkvai brüsszelezni...
Szóval mindent összevetve kemény év elé nézünk...:)))
no mercy
@sóher: Sajnos a kerti törpéim nem tudnak beszélni, de már dolgozom rajta...:-))
sport50
ott lesz a jegybank,nemsokára!!!abból futja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.