Ismeretlen levélírok egy siralmas helyesírású nyomtatott betűs levélben megfenyegették a Magyar Hírlap publicistáját, Bayer Zsoltot, az Echo Tv-t, Orbán Viktort és több kormánytagot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Kedwess Fijjug!

Eszt én irtamm demár mekk bánntam.

Ma radok giwálló 10telettel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Gyerekek, ez egy írógéppel írt szöveg.
Namármost, az írógépek korában kötelező volt a gép " ujjlenyomatának" a bemutatása. Szóval ha akarják meg tudják állapítani kié volt az írógép.
bosszants
Tetszenek emlékezni a Reichstag felgyújtására?
Az is valahogy így indult.
coyote3
Szánalmas... Nagyon szánalmas ez Bayer...
Tekla
@kukac50: Szerintem nincs fontosabb mint az esztelen cigány ámokfutókat megfékezni . Bajernak igaza van, akik ilyen brutális módon gyilkolnak ,rabolnak ,nem érdemlik meg hogy emberként bánjanak velük.
Az ilyenek ,még olyan elbánást sem érdemelnek mint az állatok. Természetesen én sem, Bajer sem állította ,hogy minden cigány ide tartozik kivétel nélkül. De jó volt fel fújni a médiának! Miként a Gyöngyösinek azt a jogos igényét ,hogy nézzük már meg hányan jelentenek veszélyt erre a nemzetre a parlamentben ülők között.
Az általánosítás nem vonatkozik személy szerint mindenkire ,hanem a statisztikai többségre, már pedig ,ha a börtön statisztikát nézzük akkor Bajer megfogalmazása hibátlan. Azoknak a tisztességes cigány embereknek ,akik ezzel nem értenek egyet maguknak kell kiközösíteni , adott estben feljelenteni ,azokat akik miatt ilyen hátrányos meg különböztetés éri őket.
SwordFish
Ezt valami hülye provokátor írta. :-)
kukac50
@Tekla: Elrettentő büntetések kiszabásával lehetne a gyilkoláson változtatni!
20-30 év kiszabásával minimum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.