Jogos békeszerződés a trianoni diktátum, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe – így látja a Gyurcsány a világot 2013-ban (is). A fórumon kiderült az is, hogy a sukorói befektetés csak jót tett volna az országnak és a Velencei tónak, illetve hogy Irán terrorista állam és a munkahelyteremtő befektetéseit a terrorvédelemre hivatkozva el kell utasítani. Gyurcsány Ferenc szerint az, hogy Bajnai, illetve őellene nem folyik eljárás, az nem az elszámoltatás elmaradása, hanem az ártatlanságuk bizonyítéka.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

154 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@noboza: Tahó voltál, az is maradsz! Szokjál le a kannás or vedeléséről, látod, mit tett veled! :-)))) Mit is írtál le? Semmit. Nem csípem sem Fletót, sem a szíved csücske atamánodat, de azért Gyurcsányt annál okosabb politikusnak tartom, semhogy ilyeneket üvöltözzön. Kedvenc köteles házelnöködnek a stílusa ez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Pálinkafőző Rézüst: Most fletót véded? Grat.
Én nem vagyok zsidó,ergo nem is járok ilyen rendezvényekre...gondolom a zsidók se járnak keresztény misére mert nem keresztények...remélem érted...
Dr.luigilongo60
@kerék: Akkor mégse bevallottan zsidó, csak te azt szeretnéd, ha az lenne, mert ugy imigyen duplán lehet lecsulázni.
Szánalmas.
Pálinkafőző Rézüst
@kerék: védje őt H1N1!:))) Én csak a tényeket írtam le. Ha politikusként meghívnak, akkor el kell menni, és kipázni kell. :)) A fideszes meghívottak is kipában voltak zsidó rendezvényeken.
kerék
@Dr.luigilongo60:
Miért, szerinted ez nem egy beismerő vallomás? Vagy minden ember néhanapján felkapja a kis kipáját és elmegy egy zsidó műsorra? Gondolom te igen, de az átlagember nem csinálja ezt.
Dr.luigilongo60
@kerék: Fletó nem is átlagember és csupán szolidaritásból ment oda.
Miért olyan nagy baj ez?

Senkinek semmi köze hozzá egyébként.

Amúgy ez a gyűlölet is az egyik oka, hogy oly távol állunk a polgári demokráciától.
jancsik68
@lbs: A amit Gyurcsányról. irtál talán Orbán parteigenosséra évényes.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.