Bár az akciógyűjtős oldalak által kínált utazások esetében a nyár számít csúcsszezonnak, decemberben 30 százalékkal több két vendégéjszakás üdülést vásároltak a felhasználók, mint egy évvel korábban - derült ki a Lealkudtuk.hu akciós kínálatokat nyújtó oldal felméréséből. Ezzel együtt néhány ezer forinttal nőtt az egy utazásra fordított összeg is, az utolsó hónapban átlag 28 ezer forintot fizettek a pihenni vágyó felhasználók egy útra.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Igen, a gazdagok !
Akiknek bejött az 1 kulcsos adó !
kamazuka
Tudod milyen a paraszt wellness.kimegyek a birtokra,kikapcsolom,a rádiót a mobiltelefont leülök a padra,friss levegő,madár csicsergés, csönd.Ha jó idő lesz a kertészkedés, át mozgat.Tél van.Vannak madáretetők feltöltöm magokkal,hogy a kismadaraknak legyen táplálékuk.
Boldogság érzésem felüdít.
Az pihenés.
no mercy
@nyanya001: Aki gazdag az nem biztos hogy az egy kulcs óta vált azzá, mivel ahhoz hogy jobban járhasson eddig is nagyon sokat kellett hogy keressen. Hülyeség ez az egy kulcs miatt hangoztatott gazdagság.
no mercy
@nyanya001: Akkor valamit félreérthettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.