Könnyebben sérült meg az 41 éves férfit, akit szerdán táci otthonukban hasba szúrt élettársa, mert nem csukta be a fürdőszoba ajtaját.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nálam meg senki ne tegye be fordítva a wc papírt, és a fogkrém tubusának kinyomását is hátulról kezdje. :) Biztos már nagyon sokszor, és nagyon szépen kérte, hogy csukja be. :) Őrület, hogy mik tudnak felhúzni embereket, és hogy gyilkos ösztönné váljon.
Feraj49
@vukkocska: A fogkrém kinyomása hátulról kezdve nem mindig lehetséges.Ha műanyag tubusban van,harcolni kell vele,hogy a kimenőnyílás felé vegye az irányt,és ráadásul még csak fel sem tekerhető,mert a hülye műanyag visszaugrik.

Más :csak nem idegesítette a hölgyet a férfi látványa ? Esetleg csak ráfogja az ajtóra.Tessék rugót kötni az ajtólapra meg a félfára.Ha nem csukja be az ajtót maga után,majd a rugó segítségével az ajtólap jól pofán csapja.Többé nem felejtette volna el.Most meg csücsülhet a fogdában.Igaz itt meg nem látja nyitva van-e az ajtó!
Jaj Istenem mennyi gondja van az embernek.Rá sem merek gondolni mi történt volna ha a wc.fedelet sem csukta volna le."Patakvér folyt volna" / dr. Torgyán után szabadon/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok