Meglepő fordulat van, hálelúja, bátraké a megnövelt esélyű szerencse, jippiájé, hurráéljen, járatlan utat ki nem hagyjuk, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópiuma! - írta ez a mi Gyurink a héten a tőle már megszokott párhuzamos világ értékelésben , és azt kell...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagoris
van eg rossz hírem, akiknek fogalmuk sincs az aszfaltról, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópium...XD hát nekünk nem, ilyen a narancs. Amúgy a bekátyúzott lukakkal párhuzamosan több luk is megjelenik vagy a repedések mentén be is szokott szakadni, ha egy kamion, vagy egy landstrase tehénkedik el az úton. Úgyhogy iparilag megbénított az a település, ahol kátyúznak.
bagoris
Mindehhez tegyék hozzá, hogy legizmosabb főutak sem terhelhetők le 15 tonnánál jobban. Akkor hogy van, hogy a K-i bejövő határkapun 8 tonával jön, nyugat felől meg 24,5 tonnával lép ki? Sok mi? Akkor hogy van, hogy a most felújjított Győri utak java már most leis tele hupás? pedig azok a módosításokalig 8 hónapja voltak. Hát így. Agyonterhelt utak,remegő házak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.