Ahhoz a hírhez, hogy Mesterházy Attila bocsánatot kért a határon túli magyaroktól, a következő megjegyzést fűzte: „Eközben ugyanez az MSZP "románozik", listáz Miskolcon!” De posztolt egy Magyar Nemzet cikket is, amely a „Szocialista megbízás egy bűnözőnek” címet viseli. Ehhez ezt írta kommentárként: „Remélem, hogy ezért is bocsánatot kér majd Mesterházy Attila a pártja nevében, a magyarországi magyaroktól! Ezzel kéne kezdeni!” Mesterházy bocsánatkérése kapcsán megjegyzi: „Igen, igen: viszi az MSZP a szeretetet Erdélyországba! A többség semmi másra nem vár mit a nemzetpolitikai békét, és nem mástól mint a nagy MSZP-től!!! Ron Werber Wass Albert és Nyirő József könyveket fog dedikálni az idei Tusványoson!! Képzeljétek el amint Mesterházi Attila Bocskai öltönyben megjelenik a Székely Mikó Kollégiumért tartott nagygyűlésen! (A Kossuth címert már lenyúlták) És még azt is megéljük,hogy az MSZP bocsánatot kér az Orsós Viktor és a FideSS műszavakért! (A Zsideszről nem is beszélve, ugye...

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem értek egyet a határon túliaknak adott kettős állampolgársággal ma sem,
--lehet ócsárolni és átkozni--, de pontosan lehetett látni, mire megy ki a játék,
és lám, be is jött. A szavazatuk kell, ezért aztán az én adómból tömik őket.
Az, hogy Mesterházy ugyanazt csinálja, mint a fidesz-kdnp általában,
magyarul segget a szájából, visszataszító!
Mesterházy ne kérjen bocsánatot a nevemben, mert én vállalom a véleményem és a döntésem mindig és mindenkor!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
Erdély esetében szó nem lehet a zsidókról!
Csak az MSZP mostani dörgölődzése a Trianoni békediktátum miatt elszakított honfitársaikhoz és Mesterházi kijelentése kísértetiesen az említett slágerre.
Különben önműködően a megosztottságot is viszik, mert a sokáig Markó Béla nevével fémjelzett párt az RMDSZ, igencsak gyanús politikai mellékízű volt eddig is, így meg már a gyanú is beigazolódni látszik.
És ez megosztja az erre pártra szavazókat.
marlin
@lbs: Te már megint melyik cikkhez szóltál hozzá??
Tulajdonképen honnan veszed a felhatalmazást, hogy megpróbálj észt osztani az erdélyieknek méginkább a székelyeknek - amikor neked sincs!!
De mégegyszer, van véleményed a beteglelkű katolikus papokról, akik az Isten házából rablóbarlangokat csináltak??
Ha van, akkor ide azt kell(ene) megírni!!
Manno István
@marlin: Ezt a baromságot honnan vetted? Miért nem politizálhatna egy pap? Ugyanannyi joga van hozzá mint neked. Ez ilyen Rákosista gondolkodás, hogy a pap nem politizálhat.
Manno István
@overdose1: Egy kicsit erőltesd meg az agyadat! Ha téged elcsatoltak volna, akkor már nem is magyar lennél? Látom a gondolatod a lakhelyhez kötődik. Lehet, hogy egy határon kívüli jobban látja mint egy határon belüli Magyarország problémáit!!
marlin
@Manno István: Apa kocsit hajt!! :))
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy az entero súg??
Talán valami, vagy valaki tiltja a hülyéknek a Biblia olvasását??
Idézek neked!! (Ha nem érted nem baj, mert már gyerekkorodban kimaradhatott a katolikus nevelés - gondolom nem volt kompatibilis a francia udvari neveltetéseddel!!)
"Máté 21:12-13
12 És beméne Jézus az Isten templomába, és kiûzé mindazokat, a kik árulnak és vásárolnak vala a templomban; és a pénzváltók asztalait és a galambárusok székeit felforgatá.
13 És monda nékik: Meg van írva: Az én házam imádság házának mondatik. Ti pedig azt latroknak barlangjává tettétek."
Tehát ha nem érted kérhetsz telefonos segítséget entero-tól!!
overdose1
@Manno István: kINYALHATOD A ROMÁNOK VALAGÁT ÉN GYÜLÖLÖM ŐKET IDE JÖNNEK EL VESZIK A LAKÁST MUNKÁT ÉS GYILKOLNAK !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.