Az IMF csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök szerdai brüsszeli látogatásán tett kijelentéseire is rákérdeztek újságírók. Az IMF készenléti hitelkeretet (SBA) ajánlott Magyarországnak...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

144 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: Még mindig nem linkeltél ide semmit állításod igazolásaként, mert ugye az MNO az nem játszik ebben a témában.
Lehet hogy én más médiákat olvasok de nem böfögök ide soha olyan semmitmondó kijelentéseket, aminek semmi valóságalapja nincs, csak a pártidiótáknak kitalált médiák által nyomott hazugságok.

Ha valamit állítok, illik is bizonyítani.
Olyan vagy ,mint a volt fönököm, aki kirúgott, majd én bepereltem.Tücsköt-bogarat mondtak rám a bíróságon de semmit nem tudtak bizonyítani, pedig nagyon erőlködtek.Sok állítólagos bizonyítékot pillanatok alatt porrá zúzott az ügyvédem, na meg bíró.
A bíró nem hülye ám, pillanatok alatt rájött, hogy át akarják verni.

Óriásként érkeztek a tárgyalásokra és a végén törpeként távoztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: Már korábban körülnéztem!! Nincs semmi meglepő!!
A mélyhívő Fideszesek, békemenetisták, fanok és fannék felénk is farizeusok, képmutatók és erkölcstelenek, de(!) vasárnap mennek a templomba és csókolgatják a keresztet, mint koldus az ötforintost!!
Az egyik az MSZMP megyebizottsági tagságát vezekeli, a másik a foximaxi után lett mélyhívő, a harmadik anno. vb.titkárként "üldözte" a vallásukat gyakorlókat és még sokáig sorolhatnám, de most ők is fogják egymás kezét - nehogy valami eltűnjön a perselyből!! :))
Ismerek én is "papgyereket" , bár arról nem hallottam, hogy a pap zsarolta volna a hölgyeket!! Tehát az a jobboldalra jellemző álszentség - amit fertőnek neveztem - ha a "saját portámon" nem is de ezen a környéken is kialakult, bár lassan jön a következő fordulat és nekik is megváltozik az identitásuk!! :))
Proli
@kukac50: Bocs, református vagyok, tehát tiszteletes a megszólítása és a beosztása.
Más protestáns egyháznál ez másképpen van.
kukac50
@Proli: Köszönöm a tájékoztatást Én is református vagyok,csak van egy katolikus pap barátom és az mondta,hogy a reformátusoknál lelkésznek mondják.
Lehet,hogy 78 évesen már Ő sem tudja. Nem vagyok templomba járó de tiszteletben tartok minden vallást.
entero
@marlin: Amiről írsz, az nem párt, hanem emberfüggő. Kár a Fideszre kenni minden mocskot és bűnt, ugyanez megvolt akkor is, amikor nem ők voltak kormányon. Elég, ha a világban szétnézel az egyházak körül.
marlin
@entero: Össze kell számolni,
hogy az erkölcsöt, morált, etikát, törvényeket, Istent, családot, semmibe vevő trógerok közül mennyi a Fideszbarnanyelvű, és mennyi az egyéb!! Az eredmény magáért beszél!!
Proli
@kukac50: Én is tisztelek mindenkit hittől és vallásától függetlenül, ha emberként viselkedik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.