Az első siker az volt, hogy nem csak kimentünk, hanem hazajöttünk Moszkvából – mondta Orbán Viktor miniszterelnök. Jó esélyünk van arra, hogy kikerüljünk az unió túlzott deficit eljárása alól, érdemes harcolnunk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában. A tények Magyarország pártján vannak: eddig is megtettük a hiánycsökkentéshez kapcsolódó intézkedéseket, az a baj, hogy értékelésbe és a jóslás szerű elemek is bekeverednek - tette hozzá. Magyarország pénzügyi védőhálót kért - vagyis hitelkerete - ilyet kaptak a lengyelek - mondta az IMF tárgyalásokról. Orbán szerint még nincs vége a tárgyalásoknak, mi szeretnénk megkapni a rugalmas hitelkeretet. Az idő Magyarország oldalán áll, hisz az IMF napról-napra kap kedvező adatokat a magyar gazdaság állapotáról. Azt vártam, hogy az IMF látni fogja az idő előrehaladtával rájön, hogy Magyarország belefér ebbe a keretbe. Ám rá kellet jönnünk, hogy a "holló a hollónak nem vájja ki a szemét". Az IMF nem akar...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Az első sikered, hogy nem küldött Putyin a Gulágra a "ruszkik haza " szólamodért...
A második sikered, hogy van még nagyon tájékozatlan ember ebben az országban, aki fenntartás nélkül elfogadja a hazugságaidat. Konkrétan arra a "védőhálóra" gondolok, amire Magyarország az általatok belemanőverezett "gazdaságpolitika" miatt nem jogosult...A harmadik sikered , hogy sokan annyira gyengén bútorozottak, hogy nem is fogják fel, hogy ft-ban kifejezve mennyivel többe kerül nekik a IMF és a piacokról felvett hitelek kamatai közti különbség. Szóval valóban egy sikertörténet részesei vagyunk...:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@A Tündik bündije: Köszi a lengyel linket nagyon tetszik és köszönöm neked :-) A másik vannak itthon régi kötvények amin ugyan rajta van a magyar állam illetve régebbi kötvény amin elvileg a magyar föld alapján a magyar stb de tökmindegy senki nem foglakozik vele értéktelen.
tűzróka1939
Mi az ebéd asszony ? Kamatozó államkötvény . Melyikből kérsz a 6%-os vagy a 9%-os hozamúból ? Na kb ekkora marhaságot mond az ORRbán .
lajospapa
Várom, hogy a háború előtti örökölt kötvényeim értéke még egy kicsit feljebb menjen. Nézegetve a vagyonnyilatkozatát a Miniszterelnök Úrnak, két dolog jut eszembe. Az egyik Lázár János mondása: akinek nincs semmije az annyit is ér. A másik: Mi lesz ha Svájc mégis kiközli a betéteket? Bár bízom benne, hogy én megúszom.
ProPeller Mariann
Hazajöttünk Moszkvából - és hoztuk az oroszokat is. Minden háziasszony bérelhet egyet a spájzba.
sóher
Elmebeteg ! elöször megnyomoritja a népet a semmiből akar még semmit fogyatékos? van egy tippem a z ellpot milliárdokat hozza vissza és helyre áll a hiány! majd a temetőbe viszi a sok lóvét?
overdose
Kérj az asszonyodtól havi 1.5 millát adsz a konyhára + az ő fizetése! 5 milló örökség ,minden évben érdekes balesett?A nagyja az Amerikai bankban Simicska-Orbán néven !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.