Nyíregyházán az iskolák legjobb bútorait, számítógépeit gyűjti be a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK), hogy kialakítsa saját irodáját. Több nyíregyházi szakközépiskolában is járt a napokban a fenntartó, hogy bútorokat, számítógépeket válogasson belvárosi irodái berendezéséhez – tudta meg az FN24. Csak az újabb, szebb darabokat teszik szállító járműre. Van, aki úgy érzi, ez gyakorlatilag rekvirálás, a fenntartó válasza azonban az: csak kölcsönbe kérik a holmit.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak a krétát el ne vigyék mert azt a tanárok vették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Hoffmann /már a neve is mély-magyar származásra utal/ megreformálja a magyar oktatást.
Elolvasva a róla szólókat meghajolok e hölgy nagysága előtt, hiszen ilyen karrierrel nem mindenki dicsekedhet, MSZMP, Fidesz, KDMP, és vajon melyik lesz a következő párt.
Igazán elismerésre méltó e hajlékonyság. Csak így tovább.
Apropó, az ő gyermekei is hájas, lúdtalpas és kevésbé okos gyerekek voltak?
Vagy már akkor megvilágosodott? Lúdtalpbetétet is felíratott az SZTK-ban?
jancsik68
Mi vártál ezektől?A ZSIDÓKTÓL,AKIKET HALÁLTÁBOROKBA VITTEK,dicső keresztény mély magyarjaink mindent elloptak,azoknak ott már ugy sem kell jeligével.Azaz, ezeknek az iskoláknak sem kell semmi,hiszen már ugy sem lesz ott normális tanitás még ők lesznek hatalmon.
kkalman
@mariaberta: Rózsika lánykori neve: Bajnai Rózsa. A Hoffmann a férjének a neve, amit úgy használ, ahogy használ. Ő nem Hoffmann-né, hanem "csak" Hoffmann
Dr. Felipe
@kkalman: Akkor talán hívjuk így mint a dél-amerikai szappanoperákban szokás
Hoffmanné Bajnai Rózsa Flores Eduárda de la Róza.
human
Meg kell érteni az látásmódjukat. Mivel 2/3-os többséget szeretek a parlamentben, ezért a népakarat meghosszabbított kezének tartják magukat. Amit ők tesznek, azt a nép teszi. (Ha hibáznak azt is a nép teszi, ezért neki is kell viselni a következményeket.) Innen már csak egy lépés, hogy ami a népé az a 2/3-é is. Így bármit bármikor elvehetnek (magánnyugdÍj), hiszen nem is veszik el, csak másra használják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.