Vizsgálatot indított az államosított iskolákat irányító Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KIK) az ellen a kónyári tanár ellen, aki egy videofelvétel szerint "primitívnek, mocskosnak és büdösnek" nevezte az általa oktatott cigány tanulókat és bevallotta, hogy többször alkalmazott néhányukkal szemben fizikai erőszakot - tudta meg a hvg.hu.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Lehet, ma már azért is vizsgálódnának, ami annak idején természetes kérdés volt, mikor a tanár beírt egy cigány ellenőrzőjébe. "Anyád tud-e olvasni?" Micsoda rászistá tanáraink voltak, analfabétizmust feltételeztek a cigány szülőkről, nyilván teljesen alaptalanul.
moiszikf
@Dr. Felipe: "A cikk szerint a gyerekek bírják" - Biztos?
Dr. Felipe
@moiszikf: Én nem tudhatom. Én csupán annyit szerettem volna kihozni hogy nem kötelező tanárnak lenni senkinek ha ennyire kifinomult a szaglószerve, menjen inkább bombakereső kutyának. Meg különben is a tanár ne szagolgasson az osztályban hanem vegyen krétát ahogy a nagyasszony kérte tőlük.
moiszikf
@Dr. Felipe : Büdösnek lenni sem kötelező.
"vegyen krétát ahogy a nagyasszony kérte tőlük." - Ezen már túl vannak már vagy 20 éve. Tudom,mert tesóm pedagógus.
Dr. Felipe
@moiszikf: Ebben egyetértünk. Büdösnek sem kötelező lenni meg tanárnak sem. Kréta fronton nem tudom mi a helyzet csupán úgy hallottam hoffmann rozalinda nagyasszonytól hogy a tanár vegyen krétát mert fogyóban van az állam pénze, nem jut krétára csak új stadionra. Amúgy én sem bírom a cigány szagot ezért nem is lettem tanár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.