Két bekezdéses senkit nem érdeklő hír volt pár napja, hogy pártunk és kormányunk kiosztott 20 milliárdot szélessávú körzethálózati fejlesztésre. A január 16-án megjelenő közlönyben közzétették amit közzé kellett az egymilliárd fölötti nyertesek nevével (739. oldalig tessék lapozni) , de mint rendesen, az ördög és a stikli ezúttal is a részletekben lakik. Ha fölmegyünk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjára, és az eredmények menüpont alatt a támogatott projekt kereső szűrési paraméterének megadjuk felső sorban az ÚSZT-t, legalul kiválasztjuk a szélessávú körzethálózati fejlesztéseket, akkor máris megkapjuk a milliárd alatti nyertesek névsorát is négy oldalon keresztül sorolva.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@nyanya001: teljesen mindegy kicsoda micsoda,aki fulladozik annak mindenre és mindenkire az a jobbik eset ha fröcsög még a nyála.ilyen esetnél az ember arrébb áll és visz -lát!
noboza
@orogordog: Te küldted az" inget " névre szólóan.Nem neked kellett volna,csendben maradni?.
Everest
A cikket végig olvasva (elismerés az írónak) - az a gondolat csontosodott meg bennem újra, h minő szép dolog is a politikai elithez tartozni vagy legalább is egy picinykét élvezni az előnyeit azáltal, h nyaljuk nekik ott ahol akarják, bocsi a kivételeknek.. Kell a hatalom, no meg a pénzecske! Hodiae mihi, cras tibi. Quod licet...! A többi már csak ámítás.
nemsemmi
Ezeknek ilyen vastag a bőr a képükön. Bármilyen nyilvánvaló módon csalnak, lopnak, hazudnak, a szemük sem rebben.
Az a baj, hogy most övék az ország. A közszolgálati médiát és az MTI-t a kezükbe vették ezen keresztül folyik az agymosás. Az igazságszolgáltatás szintén az övék a volt fideszes képviselőjelölt főügyésszel, aki bármikor képes lessz megvádolni bárkit az ellenzéki politikusok közül, és Szájerné majd gondoskodik róla, hogy a "megfelelő" bíró tárgyalja az ügyet. Az a gyanúm, hogy a választás nem lessz egészen tiszta, ha a választási bizottságot Viktorék nevezték ki 9 évre. Attól tartok sok-sok külföldön élő magyar állampolgár szavazata fog levélben érkezni amit a OVB teljesen rendben fog találni, és ebből annyi lessz a fideszre leadott amennyi éppen kell a győzelemhez.
orogordog
@noboza: Olvasd vissza az egészet az összes h.sz.-t , ha akkor sem jön le semmi akkor viseld.
SLAakku
"Kíváncsi vagyok a svájci számlafürkészek és fölesküdött offshore lovag üldözők elintézik-e ezt is egy legyintéssel, hogyaszongya ÉdesViktor csak azt mondta jegybankelnök nem lehet offsór lovag, de azt egy szóval sem említette, hogy képviselő, bizottsági tag vagy közbeszerzési tótumfaktum se lehet. Úgyhogy oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló, a Fizess Magyar Offsórdemokrata Párt és a Kereszténydemokrata Pénzpárt alkotta szövetségnek talicska platformja is van, ami már csak lehet neki, ha Lázár Boldinak is lehet svájci betétje. Oszoljunk. Tényleg. Ne avatkozzunk bele a politikai elit örök körforgásába. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.