Aláírásgyűjtésbe kezdtek az Arany Alkony idősotthonok lakói, hogy a budapesti kormányhivatal vonja vissza a Kálvin János Presbiteri Miszszió működési engedélyét, ugyanis az a tapasztalatuk, hogy napról napra romlik az ellátás színvonala. A fenntartó közölte a lakókkal: feljelentést tesz, illetve polgári jogi kártérítési igénnyel lép fel azok ellen, akik aláírták a papírt. A kormányhivatal vezetője megkeresésünkre felháborítónak nevezte, hogy a fenntartó nyomást gyakorol a lakókra. Pesti Imre szerint az időseknek joguk van elmondani a véleményüket, és megfogalmazni elképzeléseiket jövőjükkel kapcsolatban. – Ez az eset is bizonyítja, hogy a misszió alkalmatlan arra, hogy vezesse ezeket az intézményeket, és felelősséget vállaljon az idős emberek sorsáért – szögezte le. Kitért arra is, hogy a kormányhivatal mindent megtesz azért, hogy az intézményeket mihamarabb átvehesse az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség által alapított Olajág Otthonok egyházi intézmény.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyugger68
Ahol ilyen és hasonló gond van,ott keresd a zsidót.Ott van.
öcsi55
@nyugger68: Ahhoz,hogy gond legyen nem kell zsidót keresni.Az édesanyám 1,5 millió F.t-ért vásárol magának apartmant egy kisvárosi öregek otthonházában.Az intézmény önkormányzati tulajdonban van,a beköltözést szerződés aláírása előzte meg .Ha csak azokat a pontokat sorolnám fel a szerződésből amelyeket az önkormányzat önkényesen megváltoztatott holnap is itt ülnék a gép előtt. A havi befizetéseket állandóan emelik a szolgáltatásokat meg csökkentik,és hangsúlyozom ez önkormányzati tulajdoni intézmény .Azt még meg kell említenem,hogy az ország egyik leggazdagabb önkormányzatáról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.