A hétvégén napvilágot látott hírek szerint fideszes és KDNP-s politikusok keveredtek "off-shore közeli cégek" ügyeibe - mondta Török Zsolt, az MSZP szóvivője a Fidesz fővárosi, Lendvay utcai székháza előtt tartott hétfői sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Tiszta jó szándék vezérelte a döntéshozókat :) Egy napon "születtek" a cégek,egy a címük,egységes a törzstőke,szinte ugyanazok a tulajok . Na és ? Ez csupán véletlen egybe esés . Mi ebben a rendkívüli ? Még, hogy összefonódás van ! ÁÁÁ dehogy kérem . Leszakad az arcom ekkora pofátlanságot nyíltan megcsinálnak . Hol van ilyenkor csiffer , Sukorón ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Az a baj hogy ezt nem harsogja a közszolgálati rádió csak a Hagyót és a moszkvai kirendeltséget így a fideSS korrupciós ügyeiről nagyon kevesen értesülnek.
kkalman
@Dr. Felipe: Hogy harsogná a közszolgálati rádió, mikor ott is fid€$$ seggnyalók ülnek?
szaboria1
@csiga0771: Ne tévedjél már ennyire el a cikktől.
szaboria1
Cégbíróságnál bejelenteni nekik kötelességük leellenőrizni valósak e a cég adatok.
kandur
@tűzróka1939: bűnőző az egész fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.