Bár Bajnai Gordon lobbizni érkezett tegnap Brüsszelbe, mint az kiderült, látogatása leginkább az Orbán-kormány rágalmazásáról szólt. Bajnai Gordon, a Gyurcsány-kormány korábbi minisztereként és későbbi miniszterelnökként az első számú felelőse hazánk eladósításának és az ország csődbevitelének. Bajnai Gordon regnálása alatt Magyarország az uniós fejlesztési források töredékét tudta csak lehívni. Bajnai Gordon, mint bukott politikus, és mint bukott gazdasági szakember leginkább azzal szolgálná Magyarország érdekeit, ha önvizsgálatot tartana, befejezné az Orbán-kormány alaptalan rágalmazását és tartózkodna a gazdasági jó tanácsok osztogatásától - fogalmaz közleményében a Fidesz EP-delegációja.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@nmaria: Te narancsködös. Ki is volt az az illető aki a 8 év alatt egyszer sem járt a munkahelyén ellenben külföldre járt szorgalmasan árulkodni és elitéltetni Magyarországot. Na ki? Bizony akkor hazánkat Kubával és Burmával egy napon emlegették a mi fényességes árulkodó turulunknak hála akinek ezt is sikerült elintézni. Hazaáruló senkiházi rohadékok ezek mind és még van pofájuk Bajnait rágalmazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Hát ezeknek a fideSS.hu cikkeknek az elolvasására sem szabad energiát pazarolni mert egyrészt hazugság, másrészt úgysem nekünk szólnak hanem a híveknek. Ez az ő szellemi termékük nem a miénk.
Manno István
@Dr. Felipe: Szerintem meg kell mondani, hogy ez meg ez ezért meg ezét igaz, vagy hazugság. Így lehetne vitázni. De az hogy te kijelted, hogy amit X Y mond az hazugság, az vagy igaz, vagy nem!!! Érveket kell mondani, amik ezen a portálon igen ritkán fordulnak elő!!!
Dr. Felipe
@Manno István: Veled szemben az érvek úgysem használnának, én csak olyanokkal vitázom akikkel lehet is vitázni. Veled nem lehet.
Dr. Felipe
@Manno István: Te csak egy kis provokátor senki vagy ahogy látom és még te várod el hogy vitatkozzanak veled. Te a fideSS szellemiségét képviseled az összes megnyilvánulásoddal. Nem vagy vitaképes. A moderátor meg azt mondta hogy senkit nem lehet sértegetni mert azért kitiltás jár úgyhogy moderáld magad ha hosszú életű akarsz lenni a propelleren.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.