Ellenzéki tüntetők várták Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP pártszövetség képviselőit Gyulán, ahol a két kormánypárt közös frakcióülést tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Csak a senkiházi bérencek és a hithű ostoba emberek tüntetnek orr-bán mellett . Mindegy nekik ha korog a gyomruk csak "Éljen a zsarnok" zengjen . Nagyváradról nem is csoda , hogy jöttek szégyenmenetelni . A szemét pap mit ugat bele a mi hazánk sorsába ! Takarodjon haza .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@tűzróka1939: Skenneljem be? de ha elkezdem javitgatni a szem adatokat felhördülnek hogy photoshop
Dr.luigilongo60
@adsl70: Hát ez nagyon ciki.
Ez lenne a qrmány által beharangozott rezsicsökkentés?
Mindjárt lehidalok a jóságuktól.
tűzróka1939
@adsl70: Elhiszem . Most hallottam az atv-ben , hogy van aki 9000 ft-l fizet többet a fűtésért
Mobil123
Békemenet közmunkásokkal? Na brávó fidesz!!!
marlin
Egy emlékkép tavalyról!!
„Úgy előttem van, ahogy az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa gyertyával a kezében békemenetileg mutogatja Manuelnek meg Ollinak az utat orgovány felé, a demokratás Bencsik leliberálispöcsözi az uniót, a hóttpösze eddás némileg bebaszva a menet élén bokázva magyarnótákkal riogatja a jobb sorsra érdemes francia ájemefes főnökasszonyt, az ikaruszi hős reinkarnátor médiacézár meg háttérben eltartott kisujjal válogat a köpcösre húzható éppen aktuális újrahasznosítható történelmi alakokról. A csatlakozó lepkefing jelentőségű többi betűvetők..., na azok csak úgy ellesznek ott.”
:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.