Van úgy, hogy az ember pofonokba szalad. Teljesen mindegy, hogy hány lakattal zárja magára az elefántcsonttornyot, az a fránya pofon már csak olyan, mint az influenza, egyszerűen nem lehet az ajtón kívül tartani. Példának okáért most a miniszterelnök szaladt bele egy olyanba, amitől - Rejtő Jenő örökbecsűjét idézve - "megrezdül a feje. " De hát hiába, romkocsmában szép lehetsz, de okos nem, és ha mégis megpróbálod, könnyen csattan a nyakleves.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Tökéletes jellemrajza a zsírdisznónak. nagy összegben fogadtam volna meg a bwin.com-on, hogy azonnal tele lesz a boxerja a zsarnoknak a hírtől. De hogy ennyire nyilvánvalóan és gyorsan legyen híg a széklete arra nem is mertem gondolni. Mondjuk érvek és agy nélkül kiállni Gordon ellen nem is tanácsos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
abacs62
Bajnait, ez a "felcsúti törpe" meg dicsérte nyugaton a "kényszerű" kormány váltáskor, tehát elismerte, hogy Mo-ot ki húzta a válságból. A "hazugság-gyár" programja köszönő viszony ban sincs M.o. érdekeivel, tehát nem vitaképes Bajnai-val.A "zembereknek" már nem elég a "dakotázás" az üres has választáskor csodákra képes !
ila51
@A Tündik bündije: ..az elsőhöz
Sztárügyvéd barátunk is ezt javasolja a kliensének , nem nyilatkozni , így nem keveredünk nyilvánvaló hazugságba...
kacsa0707
Libapásztor a libáival vitatkozzon, mindenki maradjon a kaptafánál.
nemsemmi
@kacsa0707: Végül is igaz. Viktor is azért van a miniszterelnöki székben, mert neki nincs kaptafája. A szakmájából nem tudna megélni.
kacsa0707
@nemsemmi: Igen politikusainknak nem kell végzettség, csak vastag bőr a képesebbik felükön.
Csak végig kell nézni a parlamenten.
Vezekelek
Orbán szakvizsga nélküli jogász azaz tök hülye mindenhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok