Van úgy, hogy az ember pofonokba szalad. Teljesen mindegy, hogy hány lakattal zárja magára az elefántcsonttornyot, az a fránya pofon már csak olyan, mint az influenza, egyszerűen nem lehet az ajtón kívül tartani. Példának okáért most a miniszterelnök szaladt bele egy olyanba, amitől - Rejtő Jenő örökbecsűjét idézve - "megrezdül a feje. " De hát hiába, romkocsmában szép lehetsz, de okos nem, és ha mégis megpróbálod, könnyen csattan a nyakleves.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Tökéletes jellemrajza a zsírdisznónak. nagy összegben fogadtam volna meg a bwin.com-on, hogy azonnal tele lesz a boxerja a zsarnoknak a hírtől. De hogy ennyire nyilvánvalóan és gyorsan legyen híg a széklete arra nem is mertem gondolni. Mondjuk érvek és agy nélkül kiállni Gordon ellen nem is tanácsos...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
"Az ellenállását persze meg lehet érteni. Viktor retorikai készségei olyan módon hiányosak, hogy a lyukakban jobban fütyül a szél, mint az ócsai telep villanypóznái közt. Belegondolt már például abba valaki, hogy Orbán miért nem ír soha cikket sehová, vagy miért nem vezet blogot? Egyszerű, nem képes rá. Ha így tenne, szembe kellene néznie korábbi állásfoglalásaival és azok esetleges számonkérésével, amiből aztán vagy tanul, vagy menthetetlenül hazuggá válik."
musicnummer1
Egyenlöre Viktorka felnézhetne Bajna miniszterelnök Ùrra !!! magasabb 2 feljjel ( èsszel teli fejjel ), ha már itt tartunk, ki a f@sz ez a Bajnai??? Hát ugyanolyan (vagy jobb) miniszterelnöke ennek az országnak, mint (elméletileg) Orbándiktátor...neki is ugyanannyi tisztelet jár !!!
coyote3
Tökéletes jellemrajza a zsírdisznónak. nagy összegben fogadtam volna meg a bwin.com-on, hogy azonnal tele lesz a boxerja a zsarnoknak a hírtől. De hogy ennyire nyilvánvalóan és gyorsan legyen híg a széklete arra nem is mertem gondolni. Mondjuk érvek és agy nélkül kiállni Gordon ellen nem is tanácsos...
musicnummer1
Még valamot : A cikket figyelmesen, többször is elolvasva megértem O.V aggályait, a vitában való részvétellel...már 2x megégett, a harmadik már (Ö is tudja ) Halálos dózis lehet...
A Tündik bündije
@musicnummer1: Nekem úgy jön le, hogy a "kijaf.szom az a Bajnai" nem a cikk írójának személyes állásfoglalása, hanem úgy véli, viki gondolatvilágából ered dajcstompika után szabadon.
musicnummer1
na , ja !!! dajcstopmika már párszor levizsgázott,...erre mondják, a Matolcsy a nemzet csöd öre, a dajcstompika meg a nemzet csödöre...
dubitus
Orbánnak igaza van!
Mi az, hogy bárki is kihívja vitára?
A kitűzött időpont előtt 60 nappal tessék megkérdezni, milyen kérdések a feltehetők, aztán ragaszkodni a válaszlevélben írottakhoz! Ahhoz, amiben leírják a feltehető kérdéseket és a válaszra adott POZITÍV reakciókat!
Nincs, aki vitában felülkerekedne!
buboska
@musicnummer1: Nem csak cukis,hanem ütős is!!
jancsik68
Orbán vitaképessége a BÁNYÁSZBÉKA SEGGE ALATT VAN.Annak ellenére,hogy jogot végzett(?)nagyon,de nagyon beszéd gyenge.Olvasni is nehezen tud.A párttitkár apukának nem volt ideje gyereke nyelvi készségének megfelelő növelésére.Sajnos,hogy az országnak ilyen senkifia miniszterelnöke van,ezért nincs hazánk sehol.Igaz,ilyen buta népnek ilyen korlátolt alulmüvelt vezetés kell.Elég hogy mélymagyar legyen!!
musicnummer1
@dubitus: Nem érdes még a nyelved ??? Eddig mit olvastál ??? Mi van a fejedbe rakományként agyvelö helyett??? Sok sok megválaszolatlan kérdés...Gyere fel a szintre...legalább a földszintre...
dubitus
@musicnummer1: "Nem érdes még a nyelved ???"
...de igen, érdes. Nem teszem simává nyalással!
.
"Eddig mit olvastál ???"
Felsoroni kevés a 2000 karakter.
.
"Gyere fel a szintre...legalább a földszintre..."
Alagsorban laksz, hogy a földszint "fent" van?
Pálinkafőző Rézüst
@musicnummer1: elértetted @dubitus: -t! Irónia volt, irónia...:)))
manocska1
Hát ez várható volt ,a vitától úgy fél mint ördög a tömjéntől !!!
Pálinkafőző Rézüst
@dubitus: Az nevű Obersovszky álriporter megfelelő lenne ..
KöBüKi
Nem is tudna,hisz ő van a gödör alján,és szigorúan ás: - TOVÁBB LEFELÉ.!
entero
Még jó. Még nem is miniszterelnök, de már ő akar dirigálni. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!
dzurinda
@entero: Nem dirigálni akar, csak vitázni. Vagy benne van az alkotmányban, hogy vitára egy másik embert csak és kizárólag a mindenkori miniszterelnök hívhat? :)
Gyuri Géderről
"Nem tudom" kijaf.szom az, aki azt mondta: "egyébként is kijaf.szom az a Bajnai?"
Segítsen valaki!
Olvastam, nyuszi - puska gondolatmenetet. Megkérdeztem egy nyúl tenyésztőt, a nyulak viselkedéséről.
Azt mondta,"ha patkány rágja az ólat, felveszi a puskát"
csiga0771
Nagyon, nagyon nem szeretem orbán cucut sem, de tényleg ki az a...
musicnummer1
@dubitus: másolgatsz itt ,mint a pedofil csuhás a diplomát...IQ ???0,0000001 !!
nemkati
@entero: , ez most nagyon gyenge volt tőled! :)

Egy igazi államférfi kiállna vitázni - na nem akárkivel, de azzal a volt miniszterelnökkel, akinek reményeim szerint 2014-ben esélye lesz nyerni, azzal kiállna, hogy megvédje az álláspontját. És ha bízik magában, ha azt gondolja, hogy az a legjobb, az a legtisztességesebb, amit csinál, ha azt gondolja, hogy ő a legjobb, akkor ez egy alkalom lenne neki, hogy elmondhassa, mit miért tesz, és hogy legyőzze a kihívóját.
De 0rbán pontosan tudja, hogy nincsenek érvei a borzalmas politikája mellet, amik vannak, azokkal meg csak a vak birka híveit képes ájulatba ejteni, és csúfos vereséget szenvedne.
csiga0771
@musicnummer1: "pedofil csuhás a diplomát" ezt a dumát lopom :-)
dubitus
@musicnummer1: Másoltam értelmetlen kérdéseid, de a válaszok eredetiek!
Ja és a pedofil csuhás a másoltakat nem tette " " közé!
jancsik68
@entero: Vikikéd előtt ő vol a miniszterelnők,,Sajna a sok hülye idióta miatt nem lett továbbra is az,Az 1-2 hűlyén kivül,ez a jó,mert az reá hasonlit,s béget,mint a gyulai birka.
nemkati
@jancsik68: "béget,mint a gyulai birka" - ez lesz az új szólás? :)
musicnummer1
@dubitus: nem akarsz, vagy nem tudsz kijózanodni ???
mariaberta
Nem is kell leereszkednie, hiszen alacsonyabb mint Bajnai, inkább fel kellene rá nézni.
entero
@jancsik68: Na igen, valakinek el kellett vállalnia azt az egy évet...:-))
entero
@dzurinda: Nincs. De nem is köteles elfogadni, ha nem látja értelmét.
entero
@nemkati: A balliberális reményeid majd 2014 - ben végleg szertefoszlanak.
nemkati
@entero: Szomorú leszek, ha így lesz, és ezzel még milliók lesznek így. Az remek, hogy te ennek örülsz. De bízom benne, hogy tévedsz.
silber13
@nemkati: Persze, hogy örül...Jellegzetessége az ilyes megnyílvánulás...
öcsi55
Nagy vezérünk csak az oda vezényelt hithű alattvalók előtt, akik szájtátva hallgatják az újabb győzedelmi szózatot és nem mernek kérdezni,szeret beszélni.Nagyon nem szereti ha szembesítik a hülyeségével.
coni
Ha Orbán kiállna vitázni Bajnaival, az olyan lenne, mintha azt akarnák beismertetni vele, hogy hazudott reggel, délben,este.
Már pedig hazudott, ezért nem fog vitázni.
abacs62
Bajnait, ez a "felcsúti törpe" meg dicsérte nyugaton a "kényszerű" kormány váltáskor, tehát elismerte, hogy Mo-ot ki húzta a válságból. A "hazugság-gyár" programja köszönő viszony ban sincs M.o. érdekeivel, tehát nem vitaképes Bajnai-val.A "zembereknek" már nem elég a "dakotázás" az üres has választáskor csodákra képes !
ila51
@A Tündik bündije: ..az elsőhöz
Sztárügyvéd barátunk is ezt javasolja a kliensének , nem nyilatkozni , így nem keveredünk nyilvánvaló hazugságba...
kacsa0707
Libapásztor a libáival vitatkozzon, mindenki maradjon a kaptafánál.
nemsemmi
@kacsa0707: Végül is igaz. Viktor is azért van a miniszterelnöki székben, mert neki nincs kaptafája. A szakmájából nem tudna megélni.
kacsa0707
@nemsemmi: Igen politikusainknak nem kell végzettség, csak vastag bőr a képesebbik felükön.
Csak végig kell nézni a parlamenten.
Vezekelek
Orbán szakvizsga nélküli jogász azaz tök hülye mindenhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.