Egy vicces kedvű szlovák újságíró verte át Áder János köztársasági elnököt és hivatalát, amelyről a Novy Cas című napilap egy kétoldalas cikkben számolt be csütörtöki számában - írja a Blikk.

Az angolul beszélő újságíró február 5-én telefonon jelentkezett a Sándor Palota titkárságán és a szlovák államfő, Ivan Gasparovic munkatársának adta ki magát, azt állítva, hogy maga Gasparovic akar beszélni Áderral.

Egy megadott időpontban Áder János titkársága fel is hívta a megadott számot, ahol az újságíró jelentkezett be, majd úgy tett, mint aki átadja a telefont Gasparovicnak. A cikk tudósítása szerint az angolul beszélő ál-Gasparovic a köszönés után először a szokásos "hogy van?" kérdést tette fel, amelyre Áder ugyancsak angolul azt felelte, hogy köszöni jól, s ő is köszöntötte az elnök kollégáját. Ezután az újságíró felfedte magát, mondván, hogy ő csupán tesztelni akarta az elnöki tikárságot.

Áder János a beszélgetés végén elmondta, hogy a hibát a munkatársak követték el, ugyanis ők intézik az interjúkat és egyéb beszélgetéseket - olvasahtó a lapban.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Egy városkában születtünk, Ö 7 évvel késöbb ...A szüleit is ismertem!!
De gyerekkorában mosolygott mindig, most egy kicsit komolynak tartom,
Amugy egy nagyszerü ember !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GORGIO12
Áder jó munkát végez ki bántja az előbb nézze meg az eredményeit munkáját aztán mondjon olyat ha tud...a telefonosról csak annyit kinek kell olyan miniszter aki elzárkózik az emberektől és problémalyuktól... nagyságában...a másik dolog bajnai meg a többiek rendőrkordonnal és más eszközökkel védték a testük és a félélőségre vonásuk védelmére a tisztségük végre valaki aki teljes mellénnyel oda alt meg ha telefonon keresztül is...hajra János Veszprém nem felejt...
bretagne
Biztosan tetszett neki a dolog, mert a fényképen mosolyog. Ilyet még úgy sem láttunk.
vukkocska
A hülyeségből is lehet tőként kovácsolni. Azt mondta a fidesz, hogy ez azt jelenti, hogy közel lehet kerülni a köztársasági elnökhöz. Bravó. El tudnak ők valamit egyáltalán rontani?
Füstölgő
Az az igazság, hogy engem nem lehet se a legnagyobb rossz (jó) indulattal Áder szimpatizánsnak nevezni, de ezt a lereagálást jól csinálta.
macska1952
Hát ha lehet miért ne.Ő sem a jó isten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.