Az Európai Unió következő keretköltségvetésében Magyarországnak megállapított támogatásért itthon még meg kell dolgozni - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának adott, szombaton rögzített interjújában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mikor is visítoztad, hogy nem leszünk gyarmat?
Igaz, pénz most osztanak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Akkor most mi lesz Putyinnal és a 4.6 Mrd-al? Akkor most kinek a gyarmata vagyunk/leszünk? Latin, Angol, vagy Orosz? Melyik legyen az első és utolsó nyelvünk?
Főleg mi van a túlzott deficittel.

Csak a változás állandó, nála.
Dr. Felipe
Hát igen, a turul gyorsan kiszámolta hogy hány vagonba fér bele a lóvé mert ő már vagonokban számol mert nem kispályás játékos csak nehogy Brüsszel és Felcsut között épüljön ki a nosztalgia kisvasútja.

Ja meg mikor Brüsszelben pénzt osztanak akkor a szabadságharc ideiglenesen szünetel akkor a turul járja a pávatáncot a pénzeszsák körül.

Eddig 25 milliárd eurót kaptunk, most meg csak 20 milliárd eurót de ha átváltjuk a gyenge forintra akkor valóban többet kapunk mint eddig de ezt csak a gyenge forintnak köszönhetjük és nem a turulnak.
yazo64
@Dr. Felipe: Lelki szemei előtt már készül a film a volt parókakészítő rendezésében A nagy vonatrablás c. film a la felcsúti dakota:)
Dr. Felipe
@yazo64: Káel Csaba rendezésében bemutatjuk a Dakota indiánok vonatrablása valahol Európában című magyar filmet. Producer Andy Vajna.
kukac50
Most nem ordibálnak a dagadt nyakú Uniós tagok?
yazo64
Visszakerülnek az eltüntetett EU-s zászlók?
Megint más szelek fújnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.